Nikt tego nie kupuje. Wraca stary akcjonariat ktory oddal po >16. Zarobili 300%. Paturej chcial wiecej kasy ale w TS bylo po 4 PLN i wiecej nie dostal. Ta spolka jest bezwartosciwa. Ja juz spylilem strata 30k. Mam nadzieje ze chociaz podatki w PL zapłacą od tego.
tak, ja właśnie kupiłem tyle samo akcji co miałem przy sprzedaży za 18, tyle że za niecała 1/3 ceny. poczekamy aż urośnie i znowu się sprzeda za dwa tygodnie z zyskiem. Akcje za darmo, HRC dało porządnie zarobić, i da jeszcze nie raz
Masz racje. Czytająć TS nie moglem uwierzyc na co ten Paturej sie zgodzil... i jego reakcja byla prawde mowiac racjonalna i w sumie do przewidzenia. W kazdym razie w tej firmie pracuja sami ... 'geniusze' - bede na to zwracal uwage czytajac CVki. A główny akcjonariusz to po prostu ewenement, fenomen, kosmita - jak on sie ogarnia to dla mnie tajemnica...
wystarczy że podejdzie jakiś większy roler i kupi trochę drożej, zaraz się zleci spekuła i kurs w sufit. To jest NC a nie poważna giełda, równie dobrze jutro HRC moze być po 10, a pojutrze po 18.
Wy to naprawdę chyba przygodę z giełdą zaczynacie, co?