nie sądzę, większośc z Walnego udzieliła upowaznienia do reprezentowania ich dla Prezesa, więc raczej sa zainteresowani wejsciem Inwestora i współdziałają.
Dzisiaj ktoś znowu piękne pakiety zaciąga. Nic tylko czekać na konkretne info bo takiego ruchu nie było tu długo wiec zapewne czeka nas fajna zabawa w ciągu paru dni . Nie puszczajcie akcji bo ewidentne ktoś cos wie i mocno skupuje . Pozdrawiam
Fajnie by było. Ostatnie dwie sesje naprawdę fajne obroty a raczej nikt nie kupuje groszowych akcji za 400k bez jakiegokolwiek info. Jeżeli miała by być to sztuczna podbitka to tutaj można by ja osiągnąć paroma tysiącami. Wiec moim skromnym zdaniem możemy jedynie się spodziewać jakies dobrej informacji . Wystarczy poczekać cierpliwie i swoje teraz zarobić.
Nie będę Ci mówić czy zrobiłeś dobrze czy zle dla mnie ta spółka jest póki co zagadka . Wszedłem tutaj przy 0,08zl wiec ja jestem na mega plusie od tamtego czasu obroty były tutaj w okolicach 2tys. Teraz były dwie sesje po 400k .wiec nikt w ciemno nie wchodzi w taka spółkę za taka kase.