Oczywiscie. Spekuła nakręci notowania szukając dawców kapitału.
Podpowiem: 4Mass, Laurenpes...
Tylko to nie jest warte tych 2-3 PLN
4 to marzenia - te zawsze mozesz miec
Przypomnisz mi prosze, w ciagu ilu tych paru tygodni bedzie te Twoje magiczne 4 pln?
Czy kwartal, a wiec 12 tygodni to nadal „pare”?
Ostrzegalem, ze to zagrywa spekulacyjna.
Dnia 2021-02-04 o godz. 12:47 ~yanuarry napisał(a): > niestety kurs zachowuje sie bardzo zle, nie ma informacji, tylko zrzut akcji .......bedzie 20 gr?
Kolego pomyliłeś wykresy lub masz problemy z myśleniem :D Utrzymywanie obecnego poziomu od dłuższego czasu bez żadnego info to złe zachowanie? Tu się dopiero zacznie, wystarczy trochę cierpliwości. Co za forum, jeden pisze 10 zł, drugi 20gr, cyrk na kółkach, banda naganiaczy.
e mądrala , a znasz ty się choć trochę na analizach technicznych oraz wskaźnikach giełdowych ? RSI(14)sprzedaj STS(14,3)sprzedaj MACD(12,26,9)sprzedaj TRIX(14,9)sprzedaj
RSI 14 (sprzedaj) ??? A ja zawsze myślałem, że na dołkach się kupuje....szczególnie na newconnect. Dzięki mistrzu, teraz będę sprzedawał na dołkach abyś Ty mógł kupić.
Dnia 2021-02-05 o godz. 09:48 ~yanuarry napisał(a): > e mądrala , a znasz ty się choć trochę na analizach technicznych oraz wskaźnikach giełdowych ? > RSI(14)sprzedaj > STS(14,3)sprzedaj > MACD(12,26,9)sprzedaj > TRIX(14,9)sprzedaj > > pokaz gdzie tu masz przesłanki pro wzrostowe ?
Jeśli polegasz tylko i wyłącznie na analizie technicznej nie zważając na perspektywy rozwoju/plany/fundamenty spółki to nie mamy o czym rozmawiać. Już nie mówiąc o tym, że AT na new connect to loteria co się wielokrotnie potwierdziło. Dziwne tylko, że dalej warujesz na forum tej spółki? Ach, no tak, zapomniałem, przecież chcesz zakupić i trzeba troszku nagonić na niższy kurs...