ten kto wie jak wielki portfel zamówień bedzie w tym i kolejnych latach zebral juz sporo została końcówka twardzieli któzy trzymaja na longa W latach 2021-2022 zostanie oddanych do eksploatacji około 2,8 GW farm, skutkiem czego udział farm PV w rynku fotowoltaicznym zrówna się z udziałem mikroinstalacji PV. Co więcej, IEO prognozuje, iż w 2023 roku moc wszystkich instalacji PV osiągnie 6,6 GW. W 2025 roku całkowita moc zainstalowana może osiągnąć 7,8 GW. Na razie poszły drobne kontrakty ..... A ktoś to wszystko musi wykonać Deweryfikacja zródeł gazu tez jest na topie Pozostaje tylko uporządkowanie ustawy wiatrakowej Myśle ,ze pojawi się trzeci gracz , którzy wykorzysta sytuację
Panie Westerchold. Wychodzisz z błędnego założenia. Iż liczba kontraktów i zamówień przełoży się na wzrost zysków i tym samym wzrost kursu. Na spółkach BBI to tak nie działa niestety. Ale jak widać musi upłynąć trochę czasu, zarząd popełnić kilka raportów kwartalnych, abyś się o tym przekonał. Pozdrawiam.
Paulinka każdy wie co napiszesz idz na sunex mistrzu i pisz czemu spada lub na columbusa . Gpw chodzi jak chce i odbija gdy info nie ma więc już daj spokój Typie. Jak widzę twój wpis to juz wiem co napiszesz.
Nie kop na oślep nikogo tu każdy staruch jest pokręcony, jedni nie dostali dywidendy inni omamieni przez poprzedni zarząd a jaka jest prawda tego nie wie nikt . Każdy z nas dostał kopa w klejnoty. Niech pogada sobie. Kurs spadł do poziomu bazy w co nie wierzyłem.Wiem że się dogadają i pozwolą na swobodny lot .Niech ogarną temat z obligacjami. Dywersyfikacja górą .