• prosze mi wytlumaczyc... Autor: ~and [37.47.114.*]
    jak spolka 01 cybaton o przychodach 3mln rocznie i zysku 500tys moze byc wiecej warta od spolki ktora robi te same rzeczy ale w wiekszej skali a oprocz tego ma drugi biznes o duzo wiekszych przychodach, ktorej ogolne przychody to pewnie 50 razy to co cybaton ktorej zysk w tym roku pewnie bedzie wiekszy od przychodow cybatona, i ta spolka jest mniej wyceniana niz cybaton, jak to mozliwe!!!!!???? Jedyne wytlomaczenke sensowne to takie ze gaz jest kula u nogi tesgazu i notuje caly czas straty ktore beda sie powiekszac nie widze innej opcij
  • Re: prosze mi wytlumaczyc... Autor: ~Greg [193.239.59.*]
    Tesgas nie notuje strat na gazie... Co ty pie.....lisz? Też nie wiem czemu spada. No ale co zrobisz? Widocznie muszą zająć się produkcja szczepionki na COVID,
  • Re: prosze mi wytlumaczyc... Autor: ~dzieciaczek [109.95.144.*]
    Przeciez gaz nie notuje strat, wrecz przeciwnie.
    A czemu tak jest? Spekulacja. 01C i kilka innych to spekulacyjne spolki, ktorymi obracaja wieksi gracze. TESGAS po prostu nie mial tyle szczescia w "losowaniu" i takich spolek na polskim parkiecie jest cala masa. Przeciez w odmetach polskiego rynku leza spolki generujace 5-6 milionow zysku rocznie, a ktore przy tym sa wyceniane na 50 milionow i pies z kulawa noga sie nimi nie zainteresuje od wielu lat. Tesgas jest jedna z takich spolek i dopoki jakis grubas tego nie wyciagnie to nic sie dziac nie bedzie, proste.
  • Re: prosze mi wytlumaczyc... Autor: ~Jola [79.189.9.*]
    O co chodzi z akcjami.dematerializacja.
  • Re: prosze mi wytlumaczyc... Autor: ~Marunia [77.114.51.*]
    Wrzuć w google
[x]
TESGAS -0,77% 2,58 2025-11-14 14:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.