Ten punkt jest najważniejszy :Zarząd GRUPA HRC S.A. informuje, iż wobec niedojścia do skutku transakcji z Medicofarma SA, co zostało opisane w Raporcie bieżącym ESPI nr 19/2020 z dnia 13 października 2020 r., podjęcie wskazanych powyżej uchwał stało się bezprzedmiotowe. Koniec marzeń!! 25 k poszło w piz duuu
Zgadni po ile miałem kupione kur waaa tak po 20 zł, nie sprzedałem ale wiem że jestem na haku na ever!! Teraz się śmiej z samego siebie na giełdzie 10 lat, a dałem się zrobić pod pseudo umowach, mój błąd
Firma wydmuszka zajmująca się rekrutacja, tutaj każdy pompowal pod przyjęcie przez Medicofarme, bez tej firmy nic nie jest warta akcje 1-2 zł, na pocieszenie na giełdzie różne rzeczy i cuda się działy, jak dla mnie zostały tylko Marzenie że wyjdę na 0 jak powiedziałem różne rzeczy na giełdzie się dzialy
Przecena konkret .zasadna jest ochrona kapitału i szukanie tematow do odrobienia .czy ktoś z was zwrócił uwagę na spółkę Vabun ?ciut ponad 800k akcji w obrocie i m.in handlują maseczkami dzisiaj zamek 1,14 ....margines do dzidy duży
Moze taka, ze lepiej ratowac to ci zostalo niz mtozic w nieskonczonosc pozostale 40% kapitalu. Madrze ulokowac i moze byc wiecej z tego niz trzymac gniota latami
No tak
A lepsze jeszcze jest to ze wczoraj byłem na plusie 40 tyś
A dzisiaj jak debil po tym zwale rannym dokupiłem jeszcze i w sumie miałem tych akcji 14 tyś ze średnią 11.7
Masakra co giełda potrafi zrobić z niedoświadczonym
Dobrze że mam jeszcze za co żyć
Kur....wa ale mam doła muszę się chyba napić ,miałem pić szampana a będę pił drinka