• Tak musicie zrobić Autor: ~stefan [185.165.151.*]
    BPC (BPC): Zarząd Black Pearl S.A podjął decyzje- przy aprobacie Przewodniczącego RadyNadzorczej spółki , o pozwaniu Giełdy Papierów Wartościowych w Polsce , oodszkodowanie w wysokości 1.000.000.000 PLN( jeden miliard złotych).Podstawą roszczenia są negatywne skutki finansowe i opiniotwórcze dlaEmitenta i akcjonariuszy Spółki spowodowane nieprecyzyjnym regulaminem GPW.

Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gieldy/raporty-espi/news-zarzad-black-pearl-s-a-podjal-decyzje-przy-aprobacie-przewod,nId,4670109#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other
  • Re: Tak musicie zrobić Autor: ~stefan [185.165.151.*]
    Ze względu na wielokrotne zawieszenia obrotu , użycie Regulaminu Giełdy

jako argumentu dającego swobodę interpretacji zdarzeń ekonomicznych osobą
    fizycznym poprzez kreowanie kursu akcji - Spółka oraz akcjonariusze doznali
    uszczerbku ekonomicznego.

• Re: Tak musicie zrobić Autor: ~JSz [165.225.80.*]
    "zapomniałeś" napisać, że się z tego wycofali
  • Re: Tak musicie zrobić Autor: ~Pokrzywdzony [5.173.169.*]
    Ale akcjonariusze mają uszczerbek finansowy, mi zblokowali 3 k i nie mam jak opłacić rachunków za prąd. Mam zblokowane pieniądze i ponoszę przez nich straty. Niech zblokują sobie pensje to zobaczymy jak się będą czuli.
  • Re: Tak musicie zrobić Autor: ~amges [89.187.226.*]

dokładnie tak trzeba zrobic
    gniot wisi mimo iz jest duzo kupców a widłowy to ma gdzies
  • Re: Tak musicie zrobić Autor: ~kbcaps123 [37.30.52.*]
    WIDŁWY CHCE kupić TANIEJ i TYLE w TEMACIE!!!

dobra cena dla niego to pewnie 0.60 gr na tko
  • Re: Tak musicie zrobić Autor: ~Pokrzywdzony [5.173.169.*]
    Ale mnie to nie interesuje, 8 dzień spółka jest zawieszona bez powodu tzn. jest powód podała dobry komunikat. Ja dzisiaj musiałem sprzedawać inne akcje żeby mieć środki do życia. Zaraz będą nawarstwiać mi się długi które kosztują Czy to jest Gielda czy jakiś prywatny folwark jak wy ich nazywacie „widłowych „
  • Re: Tak musicie zrobić Autor: wislon [78.8.47.*]
    GenxOne wisiało około 2 tygodnie na widłach i puścili z 6 zł na trochę powyżej 40, także cierpliwości, puszczą... Nie mam tego papieru, PKC nie wystawie ale w cenie historycznego szczytu chętnie bym łyknął czyli po 70gr.
  • Re: Tak musicie zrobić Autor: ~Poszkodowany [5.173.169.*]
    Łatwo jest tobie ale da mnie zblokowanie takich pieniędzy pociąga liczne konsekwencje, dlaczego ja mam z tego powodu cierpieć ? Kto mi te zachowanie zrekompensuje? Do kogo mam się zwrócić o pomoc. Dość że jest COVID, brak pracy to jeszcze tak traktują człowieka który chciał zarobić kilka groszy? Jak nie sprzedam tych akcji do piątku to zostanie mi jedno tylko pytanie czy musi się wydarzyć tragedia czy zaczną liczyć się z biednymi rzuczkami?
  • Re: Tak musicie zrobić Autor: ~fido [31.182.238.*]
    Jest Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych, zadzwoń, napisz, może pomogą...
    Tylko żeby to zrobić trzeba być członkiem a żeby być członkiem trzeba zrobić opłatę. Czy ci widłowinoe zdają sobie sprawy że przez takie żarty czynią innym krzywdę? Jestem znerwicowany, nie wiem co już mam robić, oszaleje.mam nadzieje że zła karma wróci do tych ludzi i poczują się tak jak ja od kilku dni.

trzeba poprostu zmiejszyc tko
    i dziad pusci gnoita wkoncu ludzie zaczna handlowac a jest ich sporo zwłaszcza na kupno
    To zróbcie to bo ja muszę mieć pieniądze na życie, dla dzieci. Potrzebuje tych pieniędzy bo mi się pętla zaciska, to już nie jest śmieszne, jak to się jutro nie otworzy to po mnie.
  • Re: Tak musicie zrobić Autor: ~zyczliwy [89.64.87.*]
    A może pożyczenie pieniędzy od kogoś będzie rozwiązaniem na ten czas? Jak kurs zostanie odwieszony pozostaniesz z ładnym zarobkiem i wszystko spłacisz. Zachowaj spokój, wszystko będzie dobrze.
    Pozdrowienia
  • Re: Tak musicie zrobić Autor: ~XDXD [77.252.45.*]
    zadzwoń do bociana XDXD
  • Re: Tak musicie zrobić Autor: ~Wanda [94.254.218.*]
    Tu nie ma nic śmiesznego, ludzie są w różnych sytuacjach i grają różnymi kwotami. Oby nie doszło do jakiegoś dramatu bo wtedy ludzie którzy tak się bawią z drobnymi mogą mieć kogoś na sumieniu. Ogarnij się chłopie i wytrzymaj jeszcze dzień może to puszczą i nie rób żadnych głupot.
[x]
OPTIGIS 1,35% 0,45 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.