Prezesie albo jesteś oszustem albo idiotą nie wiem co grosze...nie dopięć takiej umowy to zwykłe frajerstwo przez ogromne FFFF oby już Tobie nigdy nie stawał pajacu ze Stolycy
Ja już większość sprzedałem w dupie mam mogłem prawie na 0 ale liczyłem że ten imbecyl przyjrzy na oczy kurna to jakiś półmózg pewnie jego tatuś jest adwokatem i wciągnął go w biznes bo normalnie sam by nic nie osiagnął ...MIĘKKIEJ FAJI AŻ PO KRES PO RAZ KOLEJNY ŻYCZĘ !!!!!!
Dałem z tego nogę na -1500. Cofam wszystkie swoje słowa z rana. Jest mi szkoda was i siebie. Dotarło do mnie, że jeśli teraz prezes da info, ze jednak podpisują umowę to czeka go jawny kryminał. Jeszcze gdyby się to zgrało w sporych odstepach czasowych ale nie wrzucenie info o 23 gdzie zwala kurs i na koniec tygodnia jednak podpisuje umowe. Gdyby tak było i mieli sie dogadać nie wrzucał by tego info o 23
Jeszcze raz wszysykiego nakgorszego no koleś nie dość że 0 klasy to jeszcze frajer pewnie o infie z inno chciał chuk wie ile sie nahapać nie wnosząc prawie nic. Frajer i partacz ja nie wiem jak to jeszcze można określić i wszystko w bialych rękawiczkach