• Kontrprodukcja Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.25.*]
    Przez ostatnich kilka dni opublikowano tu prawie 200 postów w kilku wątkach, a ranking spadł.
    Dla mnie wniosek jest taki, że zniechęceni do wizyt zostali wszyscy oprócz głównych autorów postów w tych wątkach.

• Re: Kontrprodukcja Autor: ~Romek [37.47.30.*]
    Dokladnie to samo robiles miesiacami na BLO. EOT
  • Re: Kontrprodukcja Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.25.*]
    Dnia 2020-10-14 o godz. 12:47 ~Romek napisał(a):
    > Dokladnie to samo robiles miesiacami na BLO. EOT

Zupełnie inny był tam jednak był efekt - zmień retorykę, bo ta po prostu odrzuca większość zdrowych ludzi.
    Albo kontynuuj, jeśli musisz to z siebie wyrzucić.

Ja wskazuję tylko na efekt tych działań.

Efekt byl taki sam- rozpie.doliles tamto forum i tyle
  • Re: Kontrprodukcja Autor: ~Sheep [188.146.101.*]
    Jeśli istnieje prosta zależność pomiędzy rankingiem a jakością postów to Mroczny masz zupełną rację. Myślę jednak że sprawa jest bardziej skomplikowana. Nie oznacza to jednak że forum bankiera jest dobrym miejscem na takie pitulenie.
    Romek się jednak uparł. Zresztą chyba nikomu tak naprawdę to nikt przeszkadza bo brak protestów w temacie. Może być i tak że brak zainteresowania spółka przekłada się na olewanie forum przez publikę.
  • Re: Kontrprodukcja Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.25.*]
    Dnia 2020-10-14 o godz. 12:57 ~Sheep napisał(a):
    > Jeśli istnieje prosta zależność pomiędzy rankingiem a jakością postów to Mroczny masz zupełną rację. Myślę jednak że sprawa jest bardziej skomplikowana. Nie oznacza to jednak że forum bankiera jest dobrym miejscem na takie pitulenie.
    > > Romek się jednak uparł. Zresztą chyba nikomu tak naprawdę to nikt przeszkadza bo brak protestów w temacie. Może być i tak że brak zainteresowania spółka przekłada się na olewanie forum przez publikę.

Jeśli uważasz, że brak wyraźnego sprzeciwu na przedzieranie się przez setkę postów o tematyce kompletnie nie związanej z Inteliwise nikomu tu nie przeszkadza, to moim zdaniem musisz być autorem sporej części tych postów.
    :)
    Buhahahaha. Ja robie tutaj tylko malenka namiastke chlewu, ktory Mroczny robi od miesiecy na forum Bloobcia. Buchahahaha. Bywajcie zdrowi, chlopaki!
  • Re: Kontrprodukcja Autor: ~Sheep [195.187.54.*]
    Odwieczna racja jest taka: Krytykowac innych (jak Mroczny) jest łatwo, trudno jest jednak zauważyć swoje błędy :)

NO BYŁA MĄDROŚĆ NA DZIŚ :)))

[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.