• podbitka i wywalanko Autor: ~chudybyk [185.46.213.*]
    no to ktoś zrobił podbitkę pod wywalanko demolując nadzieje na szybki wzrost. a miało być tak pięknie...
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~KobiBe [94.254.218.*]
    To jest tzw trzepanie leszcza. Słabi oddadzą, a kto wytrwa wskoczy do pendolino.
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~LEH [178.37.98.*]
    Nikt nie robił podbitki. Mówiłem że trochę tu namieszałem wczoraj i dziś, ale musiałem zebrać trochę papiera. Spokojna wasza, od poniedziałku będziecie tutaj mieć wiosnę ludów. Pozdrawiam
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~Sheep [188.146.101.*]
    Albo trzęsienie ziemi :)
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~Robek [5.173.168.*]
    Ale jaki błogi spokój nastąpi po trzęsieniu ziemi.Wielu się poprzewraca,ale wstaną i będą dzielnie kroczyć (niekoniecznie na fintechu).To było do sejsmologów.Pozdrawiam wierny akcjonariat.
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~LEH [83.25.109.*]
    Może jeszcze coś zbiorę, liczyłem na lepszą średnią, wczoraj miałem 0,90, a dzisiaj zebrałem nawet po 1,26 i mam teraz średnią 1zł. Liczę że coś tam jeszcze ugryzę poniżej 0,90
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~Gas [188.147.55.*]
    no to jest nas więcej... też jeszcze się tankuję ale raczej poniżej 90 to już będzie ciężko coś zebrać ...chociaż
    Panowie średnia 52,zapakowany pod korek,nawet sprzeniewierzyłem się swoim
    zasadom giełdowym,ale jak pojawi się pierwszy zysk to dobiorę.Pozdrawiam cierpliwy akcjonariat.
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~ralf [157.25.19.*]
    W każdym bądź razie cokolwiek się podstawi to jest zasypywane.....więc LEHU nie opowiadaj tu bajek o mega zakupach bo jak chcesz to bierz i to poniżej złotówki.....nie przeczę że to będzie wyżej ale jak czytam takie farmazony to zastanawiam się czy tu będzie w poniedziałek wiosna ludów czy jesień średniowiecza.
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~Omka [89.64.58.*]
    Nie musisz czekac zeby sie przekonac, sprzedaj, zainkasuj zarobek i zapomnij.
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~ralf [157.25.19.*]
    Ty się o moje pieniądze nie martw bo raczej to nie są Twoje sprawy,stwierdzam inne fakty.
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~Zimny [31.174.127.*]
    fakty sa takie ze im bardziej zysk bedzie topniec tym wieksza bedzie pokusa zeby sypac......apropos LEH ....tej strategii tez nie pojmuje ....brac po 1,2x i liczyc na cos ponizej 0,9 :-/???
    Zgadza się, chciałem zatankować tyle ile sobie założyłem i tankowałem od wczoraj. Jak coś się uda to będę dobierał do złotówki. Wczoraj kurs mi zaczął uciekać i dzisiaj z rana też, trochę w gorącej widzie kompany jestem, no i tak wyszło. Puki co widzę mało kto już wrzuca do wora, a po prawej też nie ma co zbierać. Tak jak napisałem, jak kurs jeszcze zleci do 0,90 to tankuje dalej.
    Masz zobacz sobie, bo nie lubię jak takie rzecz ktoś bezpodstawnie pisze! https://ifotos.pl/z/qqnwhhh
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~Lasse [83.137.6.*]
    Ralf , dobrze gadasz . Tylu trolli to tutaj nie pamiętam . Pisało trzech , czterech gości na spokojnie , z informacjami w obie strony a teraz nagle wszytko hurra. Nowe nicki , trole pełne optymizmu .... To wchodzi spekuła , tylko do jakiego poziomu wybiją??? Może to już było dzisiaj a może dopiero zaczynają ??Lepiej to drugie bo dalej trzymam
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~KobiBe [89.64.90.*]
    Jakby tu była spekula to obroty byłyby na dużo większym poziomie. Optymizm na tej spółce jest, a jakże, ale podstawy są ku temu spore. Nie mam tu na myśli 31 mln, ale to co dzieje się w temacie Spoko. To jest spółka na najbliższe lata.
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~argus [185.215.74.*]
    Dokladnie lata...wiec nie podlac sie tylko czekac na konkrety.
    Twojego nicka nie pamiętam,Ana walorze jestem dość długo.Jesli ktoś uważa że spółka be,lub kurs za nisko to może sprzedać lub podbić kurs i sprzedać.Wiekszosc z forum bankiera i nie tylko sparaliżowana jest strachem i chciwością.Jak było po 30 gr to strach,lub chciwość bo będzie niżej.Przed tygodniem czy dwoma pisałem że po 60 gr nie biorą bo nikt nie kupuje,jak ruszyło to to po 1 i wyżej brali bez problemu .Jak tacy jak ty kupują to ja sprzedaje.A jak ty że strachu sprzedajesz to ja kupuję.Ta lekcja jest za darmo, możecie hejtowac,ale giełdy trzeba się nauczyć i nie pomstować na spółkę,tylko na siebie.Pizdrawiam akcjonariat
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~KobiBe [89.64.90.*]
    Dokładnie, nie ma co hejtowac tylko czekać i uzbroić się w cierpliwość, a ta się opłaci.
    Od zawsze tutaj kończę posty życząc zdrowia i cierpliwości .Starym i nowym życzę tego samego
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~Omka [89.64.58.*]
    Nie bardzo rozumiem po co ta dyskusja. Kolega wszedl w papier, niestety gdy chce sie wiecej kupic to naprawde trzeba zbierac tygodniami. Spoko idzie do przodu, wywiad super, znamy plany spolki, czas sie konczy i kto chcial szybko zebrac wiecej, podniosl kurs... Nie widze tu zadnego wywalania ani spekuly, widac po zachowaniu, ze kto zostal trzyma i juz oddac nie chce. Sa fundamenty, sa perspektywy, czas sprzyjajacy, biznes sie rozwija, szwedzi niebawem z akcjami to i spolka wreszcie dostrzegana a i tak to dopiero poczatek. Mysle ze prawie wszyscy tu obecni sa juz nastawieni na czekanie a nie kolka.
    Dokładnie, chciałem tylko poinformować że nie była to żadna podbitka i wywalanko, tylko chciałem zebrać pule którą z góry sobie ustaliłem. Pewnie kupiłem drożej i jak bym poczekał kupił bym taniej, ale za dużo razy się przejechałem. Wiszę też na Magnie po 3,5zł z 1,5k sztukami, ale nie przejmuje się kursem bo to tylko musi urosnąć, choć w wyniku -12,5. Słabe ręce i tu i tam już oddały, kurs będzie jechał tylko w jedną stronę. Pozdrawiam cały akcjonariat, i niech SPOKO’j będzie z wami
  • Re: podbitka i wywalanko Autor: ~Lasse [83.137.6.*]
    Omka , gratuluję za poziom na forum . Zawsze czytam. KobiBe masz rację że wielką spekułę nie powinniśmy widzieć na takich poziomach ale spekuły są różne ..jednemu wystarczy 50 tysi zysku 500 tysi ...a innemu 50 zł , bo chyba nie można było mieć więcej z operacji Robek'a i daje słowo , że nie ode mnie kupował i nie mojej osobie sprzedawał. No ale kolarze najmocniej krzyczą gdy wchodzą na spółkę .
    . Leh, jesli nie jesteś początkiem góry lodowej to gratuluję Ci polotu i finezji . Zgłaszam Cię do czlowieka roku bo takich obrotów nie widziałem dawno ( analityk i covid nie liczę ). Ja liczę na więcej bo mam czas . . Pozdrawiam wszystkich którzy trzymają . Trzymajcie się .
  • a teraz PODAZ do min 62 gr ? Autor: ~62gronie [51.148.3.*]
    cienko to wyglada bo fakty sa takie ze UBRALI ULICE i zobaczymy czy nie bedzie ZJAZDU do ok 62 gr; jezeli otoczcenie rynkowe sie tez oslabi to moze byc calkowita zalamka wiec 62gr ciagle moze byc DROGO.
  • Re: a teraz PODAZ do min 62 gr ? Autor: ~KobiBe [94.254.210.*]
    Marzenia nie kosztują.
  • Re: a teraz PODAZ do min 62 gr ? Autor: ~Sheep [188.146.98.*]
    To co, gramy?
  • Re: a teraz PODAZ do min 62 gr ? Autor: ~KobiBe [94.254.210.*]
    Ja tu gram od roku i będę tu tak długo jak będzie trzeba.
[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.