A gdziez to sie podzial pan Artur na ostatnim wykazie akcjonariuszy posiadajacym 5% akcji spolki . Ma kowida nie mogl przyjsc, zapomnieli go wpisac, poprzedal swoje akcje i ma mneij niz 5, a gdzie komunikat ewentualny. Artur do tablicy bedziesz odpowiadal. :) chyba ze zdalnie, teraz modne.
Bystre spostrzeżenie, Fram też pokazał tylko ułamek tego co ma, chodzi im zapewne, żeby jelonki myślały, że free float jest większy niż jest, bo macherzy łykać mają ochotę, a papiurów swołocz nie chce im ćpać.
Dramatu nie ma. A lisek chytrusek nie sprzedał mi akcji zobaczymy co wymyśli poniedziałek, wig 20 będzie szedł do góry moje zdanie a nasz żuczek ;) pozdrawiam wystawiającego akcje. bo tu zagląda .
Pi zdzioch ty myślisz ze ktoś ci odda akcje, czy zaniżasz bo kurs euro rośnie i stratę będą mieli, już niedługo wyniki, działaj działaj. Ja już mam mały pakiecik. Poczekam do następnego tygodnia co wymodzisz.
Panie prezesie niech pan nie panikuje, pójdzie na świeże powietrze, strata jest nieodzownym aspektem zajmowania pozycji na rynku. Jutro tez jest dzien. Tez można iść na świeże powietrze. pozdrawiam
To tylko pieniądze panie prezesie, tylko liczby, wdech wydech, wdech wydech. Pamietaj euro. Swoja droga jak nie macie kogoś od zajmowania się walutą to się pisze powiem kiedy sprzedać lub kupić, poobracamy troszkę, będzie wiecej w kasie. Coście ludzie tak pocichli ja ja wam urwało czy palce.
Przy dobrym zarządzaniu waluta z tego co zarobią przy 10gr można zarobić na wypłaty dla 30 pracowników na cały rok. Pytanie czy ktoś w tej firmie zajmuje się takimi tematami zamiast myśleć ile premi sobie wypłacić.
W październiku publikacja raportów na przyszyły rok ? Hyyyyyyyyyyyyy? co to dobra zmiana przyszła. To już nie ma jakiegoś info porządnego żeby wrzucić.