Przed momentem rozmawiałem z panią z recepcji w HRC i niewiele chciała mi powiedzieć ale gdy zapytałem się czy negocjacje są definitywnie skończone nastała cisza i za chwilę pani jakby już chciała mi powiedzieć, że coś się jednak będzie działo... Zaczęła a za chwilę przeczytała mi jakiś komunikat , który ma ogólnie podawać i powiedziała,że wszelkie informacje pojawią się na stronie spółki. Zastanawiające...
Tam się coś nadal święci. Takie moje zdanie na ten temat
Przecież to jasne. Walne ma się normalnie odbyć, a komunikatów o zmian w projektowanych uchwałach nie było. A dzisiejsze Walne dotyczy sprzedaży spółki i zmiany profilu działalności,
też zadzwoniłem i mówiła, że nie wie nic więcej i musimy czekać na informacje walne ma się odbyć zgodnie z planem bo nie było żadnej informacji, że się nie odbędzie
Na dwoje babka wróżyła...
Ja na wszelki wypadek trochę środków przerzuciłem na Mercatora bo tam na longa pewny zysk zwłaszcza przy obecnej sytuacji z pandemią. Zastanawia mnie czy wrzucą jakieś espi po tym walnym jeszcze dzisiaj czy będą testowali naszą cierpliwość. Ale skoro potrafią walić newsami o 23 wieczorem to może dzisiaj dla odmiany będzie to normalna godzina