Tak jak narzekam na te forum czasami tak w końcu mi się udało ugrać coś na tym, że kompletna amatorka tu siedzi ;D Wczoraj załapałem się na 18 i trochę mi szkoda było, że tak wysoko się dosiadam to dzisiaj chyba Pana Boga za pięty złapałem. Wiedziałem żeby rozstawić solidny koszyk.
P.S Nauczcie się grać na giełdzie i czytać infa- a przede wszystkim to je rozumieć :D
3000zł w 10min z 9 na 12. Jeszcze raz stokrotne dzięki i sory, że tak natarczywie ale po prostu cała noc myślałem o tym ruchu ;D Ogolnie daleko mi do trollowania ale tutaj przeszliście sami siebie :P
Dnia 2020-10-14 o godz. 10:24 ~Jakubus napisał(a): > Tak jak narzekam na te forum czasami tak w końcu mi się udało ugrać coś na tym, że kompletna amatorka tu siedzi ;D Wczoraj załapałem się na 18 i trochę mi szkoda było, że tak wysoko się dosiadam to dzisiaj chyba Pana Boga za pięty złapałem. Wiedziałem żeby rozstawić solidny koszyk. > > > > P.S Nauczcie się grać na giełdzie i czytać infa- a przede wszystkim to je rozumieć :D
a na zdrowie niech koledze wyjdzie. My po 20 oddaliśmy, potem kółko z 7 na 9.x dziś już nie tykam. My to amatorzy zarabiamy marne 50% na ruchach, Ty pewnie czekasz na 55 zawodowcu?