Tak dla zabawy postanowiłem dokupić tego papierka po cenie 14,50 i . . zauważyłem że prawie wszystkie tu wystawiane zlecenia za obsługiwane przez programy i są zabierane, uzupełniane i wystawiane z automatu a powiadają że takie małe zainteresowanie Ciężka taka gra z automatem
to nie tylko tu grają automaty. na większości spółek grają. bardzo dobrze to widać na spółkach z niskimi obrotami. Grają według jakiegoś tam algorytmu i zadowalają się kilkama procentami, a że grają non stop to są pewnie niezłym żródłem dochodów dla biur maklerskich itd.. A my głupi z ulicy myslimy że to jest inwestowanie :):):) Ubierają Nas kiedy chcą i jak chcą żeby odkupować też kiedy chcą
Wczoraj pozbyłem się tego badziewia po 15.10 i jestem szczęśliwy bo gra z automatami jest bardzo męcząca. Wam też polecam wyskoczyć, ale każdy ma swój rozum. Pozdrawiam
Przecież każdą spółką rzadzą grubasy. Ulica jest tylko dawcą kasy, niewielkim trybikiem. Tylko cierpliwi zarabiają. 95 procent inwestorów indywidualnych to zwykłe leszcze. Myślisz, że stąd uciekłeś i się odkujesz gdzie indziej. Powodzenia ;-)