prawie 36% akcji obecnych na Walnym, sporo. starzy inwestorzy mają nadal sporo akcji (Andrych, Stafin i spółki Czterdziestka i Depozyt). nadal nie znamy kluczowego inwestora - może wskazówką jest tu obecny na Walnym z akcjami Mariusz Rzucidło, włąsciciel firmy SIC działającej w branzy chemicznej. https://sic.net.pl/kontakt-2/contact_us/?lang=pl
Z obserwacji mam takie swoje wnioski . Ktoś zbiera duże pakiety w okolicach 20-30gr jeżeli kurs rośnie to automatycznie przez pare sesji ktoś to zbija akcjami zakupionymi w większym pakiecie. Myśle ze tak będziemy widzieć ten kurs do 13 Listopada . Po tym terminie mam nadzieje ze spotka nas tu bardzo miła niespodzianka. Nikogo niechęć naganiać na akcje są to tylko i wyłącznie moje wnioski po tym co widzę na kursie i obrotach. Zauważcie sami ktoś kupuje kurs fajnie rośnie o 30-50% po czym spokojnie przez tydzień lub dwa spokojnie spada do tego przedziału i ponownie ktoś robi duże zakupy . W akcje groszowe raczej na 100% nikt by się nie pchał z kwotami 200-400k zł.