• Podejrzane Autor: ~ObserwatoR [89.64.36.*]
    Dają takie info dziś wieczorem. Gdyby deal miał nie dojść do skutku, a prezes chciał sprzedać, to swobodnie jutro po 30PLN mógłby wywalać.

Mnie się wydaje, że oni się dogadają, zbiorą akcje z rynku jutro i dadzą info o nowych warunkach.

Jakie jest Wasze zdanie?
  • Re: Podejrzane Autor: ~slabejwiary [176.221.123.*]
    Możliwe. To sa zagrywki żeby wyleszczyć z akcji. Rzut monetą niestety. Ale podoba mi się to, maja sposoby xD
  • Re: Podejrzane Autor: ~joe [81.190.73.*]
    Może tak, może nie. Pamiętaj, że na AQT ludzie też do końca wierzyli, że prezes odkupi taniej i będzie dobrze.
  • Re: Podejrzane Autor: ~k73 [83.5.220.*]
    No właśnie to dziwne. Nie musieli spieszyć się z tą informacją. Zwłaszcza przed Walnym. do godz, 13 mieli przecież czas. InnoGene tez sie by z tym nie wychyliło, bo po co? Oni mają uzgodnienia z Medicopharma. Może tez być, że rano InnoGene dociśnie Medicopharmę usiądą znowu do rozmów.
  • Re: Podejrzane Autor: ~slabejwiary [176.221.123.*]
    Dziwne w uj. Przecież tak czy siak mogli nas wyleszczyć po walnym prawda? Powiedzieć ooops, nie udało się i nara. A tutaj w nocy coś takiego. Jednym słowem nie chcą żebyśmy spali tej nocy xD
  • Re: Podejrzane Autor: wan_da [217.97.83.*]
    Dnia 2020-10-13 o godz. 23:27 ~ObserwatoR napisał(a):
    > Dają takie info dziś wieczorem. Gdyby deal miał nie dojść do skutku, a prezes chciał sprzedać, to swobodnie jutro po 30PLN mógłby wywalać.
    > >

za to jest KNF i nie tylko...

• Re: Podejrzane Autor: ~qqq [178.43.244.*]
    Jprdle, czego Wy już nie wymyślicie. A podaż dzisiaj robiły ufoludki?
  • Re: Podejrzane Autor: ~stolcgeneralissimus [85.221.138.*]
    O jej ,o jejku,jaka bolesna i krwista.
  • Re: Podejrzane Autor: ~k73 [83.5.220.*]
    A czy tak dużo było akcji na podaży? Gdyby było dużo, to by się otworzyło po kilku minutach. Ale w obrocie jest mało akcji i nie miał ich kto sypać. A po PKC dziś na kupnie stało 18 tys akcji. Pakietami też nic nie szło w ciągu tych kilku dni, drobni podbijali.
  • Re: Podejrzane Autor: ~ObserwatoR [165.225.206.*]
    Widzicie, już następuje zbieranie.
    Gdyby było tak kiepsko, to prezes sprzedawałby w ostatnich dniach lub puścił info przed walnym, a nie wczoraj wieczorem.

Myśleć!
  • Re: Podejrzane Autor: ~Kate [5.173.168.*]
    Myślisz, że jednak pozytywne info dziś nas czeka? Trochę dziwne zagranie..
  • Re: Podejrzane Autor: ~ObserwatoR [165.225.206.*]
    Już wiele dziwnych zagrywek widziałem. Widzisz jakieś wywalanie dzisiaj oprócz, wg mnie, zaplanowanej paniki?
  • Re: Podejrzane Autor: ~giero13 [31.135.192.*]
    Tutaj nic nie wiadomo gości na prawdę frajera zrobił wczoraj srawa śmierdzi i nie wiem ale obydwie strony skorzystały by mocno na tym dilu
  • Re: Podejrzane Autor: ~Kate [5.173.168.*]
    Już sama nie wiem też nie jedno tu widziałam na GPW ale sytuacja dziwna.. Rozumiem że trzymasz?
  • Re: Podejrzane Autor: ~CyganRomuald [89.64.43.*]
    może to tylko kółkowicze podbijają kurs?
  • Re: Podejrzane Autor: ~Jasiek6 [31.0.24.*]
    Nie podali, że negocjacje zostały przełożone czy zawieszone tylko "W związku z czym Pan Waldemar Paturej odstąpił od transakcji" co moim zdaniem oznacza, że nic z tego na razie nie będzie.
  • Re: Podejrzane Autor: ~87645629 [155.133.10.*]
    Właśnie jest zbieirane do 15 zliko można bezpiecznie brać potem się zobaczy czy 20 czy 50
[x]
GRUPAHRC 23,03% 0,94 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.