• Jutro walne o 13. Spokojnie. Autor: ~Oso [89.64.82.*]
    Może wrócą do rozmów? Spokojnie. Ta informacja wiele namieszała na giełdzie. Teraz was będą straszyć na spadki. A nawet jeśli spanie to będzie dla niektórych być może najważniejsza lekcja w życiu. Warto poczekać. Mają opracowany plan. Po prostu rozchodzi się o kasę.
  • Re: Jutro walne o 13. Spokojnie. Autor: ~Oso [89.64.82.*]
    Tutaj jest gra pod niesamowite pieniądze. Serio wierzycie, że HRC to odpuści? Jutro walne o 13 i pewnie po nim znajdą jakieś propozycje dla Medicofarmy.
  • Re: Jutro walne o 13. Spokojnie. Autor: ~Mmm [89.64.16.*]
    Przeczytaj info jeszcze raz. To o połączeniu.
  • Re: Jutro walne o 13. Spokojnie. Autor: ~Michu [31.0.86.*]
    Dokładnie to jest info o połączeniu. Umowa na testy dla Innogene jest już podpisana i pewnie już zapierdzielac z produkcją bede na dniach co tu za akcjonariat znowu siedzi masakra, sami sie znowunwyleszczycie
    Czytam kilka razy. Wyjaśnisz mi proszę? Jak dobrze rozumiem to HRC się nie zgodziło na warunki tak? Ale dlaczego???? Przecież jakby Waldemar Paturej (HRC) zgodził się na podpisanie umowy to akcje by pewnie jeszcze urosły. I jakby miał sprzedać akcje to mógłby to zrobić później. Bo by więcej zarobił. O co w tym chodzi? To jakiś element negocjacji?

Wyjaśnisz proszę? Serio nie rozumiem o co Wam chodzi.
    Czytam kilka razy. Wyjaśnisz mi proszę? Jak dobrze rozumiem to HRC się nie zgodziło na warunki tak? Ale dlaczego???? Przecież jakby Waldemar Paturej (HRC) zgodził się na podpisanie umowy to akcje by pewnie jeszcze urosły. I jakby miał sprzedać akcje to mógłby to zrobić później. Bo by więcej zarobił. O co w tym chodzi? To jakiś element negocjacji?
  • Re: Jutro walne o 13. Spokojnie. Autor: ~slabejwiary [176.221.123.*]
    No jest wiele teraz scenariuszy. Jakbym był tym panem i lubił bym robić różne przekręty to poprzez słupa wykupywałbym akcje całymi tygodniami od ulicy, aby później po przejęciu przez Medi sprzedać to sobie z dużym zyskiem. To byłoby logiczne i zyskowne. Ale tutaj mamy dziwną akcje, którą teraz kij wie jak interpretować i jak ją logicznie uzasadnić. Bo jakby to Medicofarma zerwała umowę i odstąpiła to byłoby wszystko jasne, szybka sprzedaż pkc i elo może się uda nie stracić wszystkiego. Ale tutaj ten pan jakoś z prawnych względów odstąpił i teraz jest zagadka co tutaj się odwaliło.... Trzeba sobie zadać pytanie czy ten pan Waldemar Paturej czy np jest kretynem? A to dlaczego spytacie, ano pogrzebał by sam ot tak sobie swoją spółkę i spuścił do szamba? Czy jednak gość jest myślący i coś się za tym kryje, np to że dojdzie do skutku ta umowa, a to jest najzwyklejszy na świecie straszak, żeby wyleszczyć z reszty akcji. Nie wiem sam co o tym myśleć, każdy musi sam sobie to przeanalizować i sam sobie to zinterpretować na swój własny rozum. Ja rzucam monetą i tak już straciłem kasę prawdopodobnie, więc co mi szkodzi stracić już resztę xD
  • Re: Jutro walne o 13. Spokojnie. Autor: ~Marta [37.248.161.*]
    Ja też nie sprzedaje, to zagrywka.... Ten gość nie jest bardzo głupi, tylko bardzo cwany, kasa, kasa, kasa... O to tu chodzi.....
  • Re: Jutro walne o 13. Spokojnie. Autor: ~Oko [89.64.82.*]
    https://seg.org.pl/pl/node/4263
[x]
GRUPAHRC -2,17% 0,90 2025-12-05 14:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.