Mam w portfelu 1200 akcji co robić ?
Czy jeszcze ta spółka będzie żyła ?
Nie wiem co robić
Dawno się nie logowałem na konto bo kupiłem na długi czas spółkę jakieś 5 lat temu. Co robić?
Nie wiem Gizzu, czemu wątpisz w geniusz Bali i Chełchowskiego. Wszak dopiero zdobyli nagrodę za najlepsze wyjście z inwestycji. A następne wyjście niebawem. O 6 rano.
Certyfikaty kwartał do kwartału w górę o 30%. Ponad połowa sprzedana. Wszystko jest mało przejrzyste i tajemnicze. Zarządowi o to chodzi. Tu albo planują wystruganie drobnych albo powiozą niektórych do nieba:) Do 5 lat poczekam.
Czy jest tu jeszcze choć z jeden akcjonariusz? Jak sądzicie odkupią w tym roku akcje w dobrej cenie jak co roku? Zawsze kupowałem pod wezwanie i nawet był z tego dobry profit, taka inna forma dywidendy ale czy tak będzie nadal?
CAPITAL: Ogłoszenie o zwołaniu na dzień 31 maja 2023 r. godz. 12:00 Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia oraz projekty uchwał. w przedmiocie podziału zysku za 2022 rok Uchwała nr 6 Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki pod firmą CAPITAL PARTNERS S.A. z siedzibą w Warszawie z dnia 31 maja 2023 roku Zwyczajne Walne Zgromadzenie postanawia przeznaczyć wypracowany w 2022 roku zysk netto w kwocie 5.526.514,62 zł na kapitał rezerwowy utworzony w celu nabycia akcji własnych.