Bedzie wynik 8 cyfr przed , 00 ................. czy spadek nawet poniżej 6,66 ???........... Wszystkie puszki na pokład kto co ma brony, bidony kartony.... jutro sprzedac i zbiórka przed 17 tą............ Sorry brony nie bo jak sie okarze ze w takich czasach spółka nie potrafi pokazać konkretnych zysków trzeba bedzie zaorać teren i kadre z biurowaca zatrudnic do obsadzenia nieużytków ...
Bardziej prawdopodobny jest trend spadkowy. Dopiero w okolicach będzie 7,20 - 7,50 dłuższa konsolidacji i powolny powrót na poziom 8,9-9,15 To progmoza na najbliższe pół roku. W przypadku rozwoju epidemii może się pojawić nawet 6 z przodu
Jest tak mało akcji w obrocie że tu się kompletnie nic nie dzieje .Akcje sa przewalane z wora do wora i cisza .To niema żadnego sensu.kurs jest blokowany od lat!!! Nikt kto ma jakąś strate nie odda po takiej cenie ,lepiej niech leżą gdzie indziej się odrobi .Ten kto zbiera czeka na akcje od niecierpliwych tylko już brakuje tych niecierpliwych .Tu niema chyba już nikogo :)
Ależ Lentex to prawdziwa perła a te inne to smiecie i dmuchane balony niegodne uwagi prawdziwego inwestora ! Najważniejsze , że duzo nie spada, najwyżej tak tylko troszeczkę
ja zakopuję akcje na 2-3 lata ..Po takiej cenie nie oddam . jestem młody więc mam czas :) A jak bedzie trzeba to i 10 lat potrzymam !!! A tym co przewalają akcje i udają sztuczny tłok życzę powodzenia ,bo już dawno by zrobili dobrą kase i robili by co innego !!!
True. Od dluzszego casu nie zagladam. Kiedys wzrośnie :) Taktyke moze mieli dobrą zeby ludzie sie wypruwali z akcji. Moim zdaniem to juz czas aby uwolnic kurs......ale czekamy :) nawet 2-3 lata. Trudno
To prawda. Teraz trudny czas pandemii....firmy upadają, spółki bankrutują, z bankami coraz gorzej, a LTX to taka bezpieczna przystań na środku wzburzonego oceanu. Tutaj Twoje pieniądze są bezpieczne. Wiesz, że jakkolwiek troszeczke stracisz (uznaj to za taką opłatę administracyjną) to będziesz miał pewność, że w razie czego możesz z powrotem zabrać swój kapitał. Taki stan rzeczy zawdzięczamy świetnemu zarządzaniu firmą!
prawda jest taka ze jak by tu decydowali rozgarnieci ludzie to powinni tymczasowo zlikwidowac linie do PCV i w ich miejsce za [posadana gotówke i ew kredyt dokupic linie covid + i jechac na maxa zbyt jest na conajmniej rok i wyniki za 2019 byłyby x 3-4-5 ale to trzeba miec jakis pomyslunek czego o tych co sprzedali novite powiedziec nie można............ No i jeszcze jakiś jasiek biegał od biedry do biedry i przez ostatnie 10 miesiecy darł sie miedzy dzałem czosnek/cebula KUPUJCIE LENTEX BEDZIE PO 13,5 !!! efekty widać do dziś....Ale nic straconego....moze wystarczy nie sprzedawać i czekać na okazje zakupowe jak sie zabawa znudzi to samo wzrośnie no chyba ze faktycznie mimo covidu wyniki sa TREDOWATE wówczas nalezało by to okazać na kolejnym walnym... w programie obornik+ czyli jaka praca taka płaca...