3.20 ? :) ... nie oszukujmy się, ten papier nie jest wart 0.5zł. Może i otworzy się przy poziomie 0,6 zł, ale później to będzie tylko lawina i po tygodniu skończy na 0,32zł. Przecież to umowa jak każda inna, nic nadzwyczajnego.
Przecież to na tydzień przed komunikatem chodziło koło 0,7-0,8 więc nie rozumiem o co ci chodzi? Chcesz to kupujesz nie chcesz to obserwujesz. Ja kupię i oddam tobie na koniec roku po 10.
Nie ważne ile jest wart,, przy obecnym punkcie odniesienia 1zl to niecałe 300%, nie ma szans żeby coś takiego puścili. Chyba nie zdazylo się , aby kiedykolwiek coś ruszyło więcej niż 80% za jednym razem, nie licząc debiutów. EL-Q po umowie z Columbusem wisiało ponad 2 tygodnie, niektóre domy maklerskie dzwoniły do ludzi co śkladali PKC z prośbami o wycofanie, niektóre same bez wiedzy i zgody "graczy" potrafiły anulować. Jeszcze trochę tutaj poczekamy, 0.8zl to maks na co można liczyć.
Dopiero później następne pompy po otwarciu.
głupoty piszesz bo kilka dni temu spółka UFC była puszczona na 390% i nie podała żadnego komunikatu z umową. przy normalnym trybie notowań przez te 7 dni mogło śmiało 4 pln więc zero logiki w tym zachowaniu. Chcesz powiedzieć, że któraś spółka jak by wymyśliła lek na Covid to by jej nie puścili tylko giełda by czekała aż osiągnie ich pułap?
No jestem miło zaskoczony że nie puścił, widłowy jednak dba o drobnych jutro się kupi taniej. Dziękuje GPW bo już stałem w kolejce po 3.2 kawał dobrej roboty tym trzymaniem i manipulowaniem.
widlowy otwieraj...z krawcem kupujemy milon akcji za 5 zloty...bylismy w salonie maybacha juz...kupujemy ..krawiec bierze w kolorze pantalonowym a ja rubinoszarym...
Dla mnie może trzymać dalej jak kupię taniej, tylko niech powie kiedy otworzy bo zaraz się okaże, że ja blokuje kasę a kupią znajomi widłowego i królika bo tak żonglują.
Będzie się otwierać codziennie na max 10 minut i szczęśliwcy zdołają kupić wtedy. Mimo tego, że po min. 3,20 pln każdy by wziął od razu z pocałowaniem ręki.