• Obroty jak w sklepie z używaną odzieżą Autor: ~Bull [185.246.208.*]
    200 parę zł obrotu to chyba rekord na tej spółce. Co o tym myślicie? Nie chce spadać będzie rosło czy nie chce rosnąć będzie spadać?
  • Re: Obroty jak w sklepie z używaną odzieżą Autor: ~yossarian22 [188.147.34.*]
    kapitał zamrożony, najbliższe spodziewane ożywienie przy jakichś ruchach w sprawie Serial Cleaner 2 albo serialu.
  • Re: Obroty jak w sklepie z używaną odzieżą Autor: ~mw [89.78.31.*]
    Dla takich osób jak Ty to faktycznie może być dziwne, ale tylko i wyłącznie dlatego, że Twoja wiedza o rynku kapitałowym jest niezwykle ograniczona. Zrób sobie przysługę i prześledź obroty na innych spółkach giełdowych (np. 11Bit przed This war of mine). Przestaniesz się wtedy dziwić i zadawać głupie pytania.
  • Re: Obroty jak w sklepie z używaną odzieżą Autor: ~makabrra [165.225.207.*]
    Dnia 2020-10-13 o godz. 14:24 ~mw napisał(a):
    > Dla takich osób jak Ty to faktycznie może być dziwne, ale tylko i wyłącznie dlatego, że Twoja wiedza o rynku kapitałowym jest niezwykle ograniczona. Zrób sobie przysługę i prześledź obroty na innych spółkach giełdowych (np. 11Bit przed This war of mine). Przestaniesz się wtedy dziwić i zadawać głupie pytania.

Tak tak, drugi 11bit :D Radzę zejść na ziemię, bo to tylko DDI, które nic sobą przez 3 lata nie zaprezentowało, stąd aktualny kurs jest adekwatny do wyników i działań spółki.
    A co do tego kiedy kurs ruszy? chyba tylko przy zbliżaniu się do premiery SC2, na serial w tych klimatach bym nie liczył, bo wiele wytwórni kupuje licencje i się nic z tym nie dzieje. Liczę tylko że dostali za to jakiś godziwy hajs...
    Oprócz SC2 to chyba firma nie ma pomysłu na siebie.

• Re: Obroty jak w sklepie z używaną odzieżą Autor: ~ASOK [160.46.252.*]
    Pomysl na siebie masz jednak ty: trolowanie non stop. Sprzedaj akcje badz ustaw limit na sprzedanie, jezeli posiadasz w ogole akcje.
  • Re: Obroty jak w sklepie z używaną odzieżą Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    Nie ma akcji i myśli, że te brednie na forum w jakikolwiek sposób wpływają na to co się dzieje na giełdzie. żałosny człowiek.
  • Re: Obroty jak w sklepie z używaną odzieżą Autor: ~makabrra [165.225.207.*]
    Dnia 2020-10-14 o godz. 07:26 ~gracz napisał(a):
    > Nie ma akcji i myśli, że te brednie na forum w jakikolwiek sposób wpływają na to co się dzieje na giełdzie. żałosny człowiek.

Gracz czy to nie Ty jako jedna z osób jesteś tutaj ubrana na tej spółce i szukasz teraz jeleni aby wyjść?
    hahha
    Nie pozdrawiam trolla naganiacza, bo każdy ma swój rozum i jak prześledzi spółkę to będzie wiedział, że nie warto tutaj tracić czasu a tym bardziej swoich pieniędzy. Elo

• Re: Obroty jak w sklepie z używaną odzieżą Autor: ~Kosa [80.187.80.*]
    Giełda to gra uwgledniajaca przyszlosc nie przeszlosc
    Ubrany hehehehe? xD średnia 2.05 nazywasz ubraniem? Do premiery Serial Cleaners będę mieć 2x na tym walorze. Mam czas, jestem cierpliwy. Totalnie się nie przejmuję.
  • Re: Obroty jak w sklepie z używaną odzieżą Autor: ~mw [89.78.31.*]
    W mojej ocenie zarobisz znacznie więcej niż 2x na tej spółce. Wystarczy odrobine cierpliwości. Ja, pomimo że mam ponad 30k akcji (średnia 1.79), bardzo chętnie "ubrałbym" się bardziej. Zwłaszcza jak widzę, że ludzie oddają poniżej 1.7. Niestety nie mam już kapitału na inwestycje.

A temu trollowi makabra zwyczajnie nie należy odpisywać. Należy go ignorować. Jest to frustrat, który chciałby kupić możliwie tanio. 

Zapamiętajcie - na forum tej spółki są albo tacy którzy mają akcje, albo tacy którzy chcieliby mieć. Nie ma tu osób neutralnych. Pośród tych drugich bardzo często występują trolle, którym się wydaje, że ich twierdzenia na forum, mają jakiekolwiek przełożenie na to co się dzieje na giełdzie i liczą na to, że jak będą siać ferment to kupią taniej. Żałosne to jest. Ignorować, nie wchodzić w dyskusje.
    Pozostaje tylko czekać :)
  • Re: Obroty jak w sklepie z używaną odzieżą Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Dnia 2020-10-14 o godz. 14:03 ~mw napisał(a):
    > W mojej ocenie zarobisz znacznie więcej niż 2x na tej spółce. Wystarczy odrobine cierpliwości. Ja, pomimo że mam ponad 30k akcji (średnia 1.79), bardzo chętnie "ubrałbym" się bardziej. Zwłaszcza jak widzę, że ludzie oddają poniżej 1.7. Niestety nie mam już kapitału na inwestycje.
    >
    > A temu trollowi makabra zwyczajnie nie należy odpisywać. Należy go ignorować. Jest to frustrat, który chciałby kupić możliwie tanio. 
    >
    > Zapamiętajcie - na forum tej spółki są albo tacy którzy mają akcje, albo tacy którzy chcieliby mieć. Nie ma tu osób neutralnych. Pośród tych drugich bardzo często występują trolle, którym się wydaje, że ich twierdzenia na forum, mają jakiekolwiek przełożenie na to co się dzieje na giełdzie i liczą na to, że jak będą siać ferment to kupią taniej. Żałosne to jest. Ignorować, nie wchodzić w dyskusje.

To Wy nie macie żadnych argumentów solidnych bo kurs akcji co innego odźwierciedla w stosunku do tego co mówicie (zachwalacie), więc teoretycznie naganiacie. Zresztą po co z Wami dyskusje toczę, każdy ma swój rozum, a najbliższe raporty pokażą kto miał racje. Tylko, że wtedy pewnie podkulicie ogony jeden z drugim i będziecie sobie wmawiać że nic się nie stało i poczekajcie do następnego raportu bo tam to już na pewno będzie wystrzał xD
    No ale to logiczne, że jak ktoś ma akcje to będzie spółkę zachwalał :P
    Jeden średnia powyżej 2zł, drugi 1,8zł czyli generalnie ch**a żeście zarobili, i ten stan się utrzyma do następnego raportu i następnego i takie z Was inwestory na bankierze hahaha

Oh makabrra troluje teraz nawet na DD, nie tylko bloober. Czyli będzie tutaj niebawem dobrze.
    Sorry, pomyliły mi się nicki. Co do średniej, ja mialem 1,20, tez zle? I ja cały czas pogarszam bo dokupuje, jak dziś na przykład. Teraz mam średnia 1,6 bo dokupuje na wszystkich poziomach regularnie. Pod koniec roku 2021, jak będziemy w innych sferach, już tutaj ciebie i twoich wypocin nie zobaczymy, to wiem na pewno.
  • Re: Obroty jak w sklepie z używaną odzieżą Autor: ~MuchoDinero [83.6.41.*]
    makrabra czy wisisz na haku że tak plujesz na DD?
[x]
DDISTANCE 0,00% 0,13 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.