Zobaczcie jak ciagle zaniżają kurs, przesypują akcje nawet po 1 szt żeby tylko straszaka zrobić na kursie.
Świadczy o tym klin zniżkujący na AT, który zapowiada wzrosty po korekcie która wnosi. Wybici jest już blisko i zbiega się z raportem... Tu będzie sukces, tylko trochę więcej cierpliwości i zimnej krwi!
Niepojęte jest ze ktoś oddaje te akcje za bezcen przed raportem...
Najbliższy przystanek to 30 pln
Nad zakupem to można się zastanawiać dopiero przy kwocie jednocyfrowej. Wyjścia są 2. Szybki i gwałtowny zjazd albo męczący wielotygodniowy spadek po kilka procent dziennie. Podbitek o 5-10% jedną akcję nie wliczamy :-)
Jedna z najlepszych spółek na NC z mocnymi podwalinami pod sukces! Maja świetny skład.
Na AT wyglada, ze zasięg obecnego ruchu to okolice 46 pln z małym przystankiem w okolicy 30 pln.
Tak jak pisałem - Tu musi być i będzie sukces!
Andrzej geniuszu jaki przeskok ? pisałem że jak będzie dobry drugi kwartał to może akcje dostaną kopa czyli wzrosną. A nie że będą po 46zł. Weź pisz poważnie bo naprawdę nie wypada żeby starszy człowiek na emeryturze tak się ośmieszał.
Czego się spodziewasz po człowieku pracującym nocami na chleb? Przykro się czyta jego żałosne wpisy ale takie jest życie. Są królowie życia i taki Andrzejek przesiadujący codziennie godzinami na forum...
Właśnie tracę nadzieję na jakieś logiczne wymiany poglądów. Szkoda czasu na to pisanie czas pokaże czy Andrzej miał rację czy nie ale coraz mniej konstruktywne tezy wygłasza. Niech sobie pisze. Każdy ma swój rozum i musi decydować. Chyba nikt nie podejmuje decyzji o kupnie akcji bo ktoś napisał że to super perła albo o nie kupowaniu bo to warzywniak. Każdy powinien poczytać o spółce i się zorientować jakie akcje ma zamiar kupić. Na bankierze to na każdej spółce jedni piszą że będą wzrosty inni że spadek bo przewartościowana.
Zeusik król życia hahahaha jak się czyta takie bzdury to od razu mam dobry humor....Twój post rodem z Monty Pythona...
Już wiesz jaki PIT trzeba wypełnić?
Zgodziłeś się z pAT że jak będzie dobry drugi kwartał.... czyli zysk aż 2 mln złotych to będzie przełom i akcje skoczą na 46 zł
Nie wiem czemu odpowiadasz na post sprzed 9 miesięcy akurat teraz kiedy akcje spadły ... widać tutaj takie są zasady
Prezes też to samo gada od prawie roku...nic nowego tutaj nie będzie po za spadkami
Dziwne, że nie pisałeś tak jak były akcje po 26zł tylko jak zaczęły spadać- to jest dziwne. Chyba wkroczyłeś na forum NWAI 10 maja jak akcje były po około 19zł - jeśli się mylę to sprostuj mnie linkiem.
Chyba umoczyłeś na NWAI i chciałbyś, żeby wszyscy umoczyli.
Grzechu nigdy nie miałem i nigdy nie będę miał akcji takiej śmiesznej spółki...kogucika gdzie obroty sięgają 2-3 tyś złotych...
Gdybym chciał żeby ktoś umoczyl to namawialbymna kupno warzywniaka a nie odradzał zakup czegoś takiego... widać brak logicznego rozumowania z Twojej strony
U Ciebie to tonący...brzytwy się chwyta ...chcesz atakować tylko brak Ci argumentów.Przeszkadza Ci pora pisania postów,piszesz bzdury o pieniądzach z komunii itd.
Nic dziwnego śmieszni akcjonariusze śmiesznej spółki z przerostem chorej ambicji... król życia Zeusik hahahaha
Grzechu włącz myślenie...czy pisanie prawdy i ostrzeganie przed zbyt wysoka cena spółki to namawianie na kupno spółki i chęci żeby ktoś umoczyl kasę???
Zapisz się na kurs logiki