• ciekawe Autor: ~obserwer [89.64.90.*]
    Ciekawe czy jak spadnie poniżej 10 to Zarząd odejdzie ? :)
  • Re: ciekawe Autor: ~Wilkzłolstrit [37.47.242.*]
    Nie siej fermentu znaffco. Nic nie wiesz o giełdzie a tymbardziej o MCR a się mądrzysz. To nie nasza wina ze dałeś się ubrać w akcje po 20 zeta.
  • Re: ciekawe Autor: ~obserwer [89.64.90.*]
    Po takim wpisie to 4,50 na horyzoncie geniuszu giełdy. :)
  • Re: ciekawe Autor: ~Wilkzłolstrit [212.129.20.*]
    Tak tak. Przypomnieć co mówiłeś jak pisałem że będzie dywidenda? Że będą świetne wyniki kwartalne? Fakt, za ten obecny, QII faktycznie będzie słabszy, natomiast QIII to będzie petarda. Być może w końcu otworzą tę spółkę w UK, firma powoli nie obrabia się ze zleceniami, w branży huczy że terminy w Mercorze stają się powoli absurdalnie długie a Ty dalej swoje malkontenctwo. Zresztą skoro ta spółka jest niby taka słaba wg Ciebie, to po co tu siedzisz? oddaj mi akcje po te rynkowe 9,40zł i idź sobie inwestować w co innego. Ten kto wie, ten trzyma akcje. Z TAURONU jak pisałem że będzie odpał przy stanie 0,85 zł to też tacy "ZNAFFCY" jak Ty pisali ze się nie znam. I sprzedałem akcje po 3 zeta i dobieram teraz Mercor. :)
  • Re: ciekawe Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Spowolnienie zrobi swoje.
    dlaczego przy spadku zamówień nie mogą wyrobić się na produkcji ?
  • Re: ciekawe Autor: ~Wilkzłolstrit [89.187.165.*]
    A skąd informacja o spadku zamówień gdy dysponujemy tylko raportem za sierpień i brakiem informacji zarządu? Teraz mamy koniec października przypominam.
    Sami podali w komunikacie.
[x]
MERCOR -0,80% 24,90 2025-09-19 17:01:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.