niedługo albo 10 albo 6.... kto ma jaja niech obstawia ja postawiłem na 10...hazard mam we krwi ale rozsądny...bo jak nie teraz to KIEDY???????????????? za 4 kw powinny być wynik 8 cyfrowy a może teraz za III już bedzie wiec jak mówia górnicy patrząc na kanapke od żony....ILEŚ WŁOŻYŁ tyle WYJMIESZ ....no chyba ze wolisz do 65 roku popier--dalać paleciakiem do SS Społem i czesać kubły osiedlowe...
nie beeeeecz ..sporo ludzi już tu potraciło kase przez ciebie i paleciakowego guru ... teraz nadchodzi chwila prawdy,.....Wyniki powinny byc dobre a jeśli nie to proponuje na walnym przegłosować 2 punkty.....P -1 ..ekipe odpowiedzalna za marketing w firmie powinno sie przywiazac do skarbonki na rynku w krakówku i kazdy akcjonariusz posadajacy powyzej 1000 szt powinien miec prawo wyplacenia kopa ze szpica...az po obcas...P-2 w ramach podziekowania za zarzadzanie firma dla prezesa kazdy posiadcz 1000 szt powinien miec prawo nawalic kloka prezesowi na biurko a jak jest już starszy to przynies w nocniku i wylać bo jaka praca taka płaca.. Gdyby firma była w tych czasach fabryką gwożdzi nie byłoby tematu ....
i co ci odpowiedzała... napisz ..........pośmiejemy sie bo ostatnio jak sie dowiedzała ze kupiłeś po 12 to masz chleb z dżemem do roboty, a w kwesti taty śmiało walll...wyrzuć to z siebie..ty masz szanse byc inny.... tylko pamietaj zeby stać po własciwej stronie..nie tylko jak pchasz szefcia paleciak..