• Niedługo Autor: ~Sipowiec [5.173.114.*]
    Juz niebawem zobaczymy 7 z przodu.
    Brawo !
    Tak trzzymać !!
    Lentexowi nie zagrozi żadna epidemia, nic nie zmieni , bo kierunek jest tylko jeden
  • Re: Niedługo Autor: ~Joseph [91.214.2.*]
    Na spokojnie, może jeszcze na chwilkę wzrosnąć, ale w listopadzie na 7,5 wg planu.
  • Re: Niedługo Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    niedługo albo 10 albo 6.... kto ma jaja niech obstawia ja postawiłem na 10...hazard mam we krwi ale rozsądny...bo jak nie teraz to KIEDY???????????????? za 4 kw powinny być wynik 8 cyfrowy a może teraz za III już bedzie wiec jak mówia górnicy patrząc na kanapke od żony....ILEŚ WŁOŻYŁ tyle WYJMIESZ ....no chyba ze wolisz do 65 roku popier--dalać paleciakiem do SS Społem i czesać kubły osiedlowe...
  • Re: Niedługo Autor: ~Sipowiec [79.186.136.*]
    Szkoda ze nie ma Pan w krwi minimum kultury
    nie beeeeecz ..sporo ludzi już tu potraciło kase przez ciebie i paleciakowego guru ... teraz nadchodzi chwila prawdy,.....Wyniki powinny byc dobre a jeśli nie to proponuje na walnym przegłosować 2 punkty.....P -1 ..ekipe odpowiedzalna za marketing w firmie powinno sie przywiazac do skarbonki na rynku w krakówku i kazdy akcjonariusz posadajacy powyzej 1000 szt powinien miec prawo wyplacenia kopa ze szpica...az po obcas...P-2 w ramach podziekowania za zarzadzanie firma dla prezesa kazdy posiadcz 1000 szt powinien miec prawo nawalic kloka prezesowi na biurko a jak jest już starszy to przynies w nocniku i wylać bo jaka praca taka płaca.. Gdyby firma była w tych czasach fabryką gwożdzi nie byłoby tematu ....
  • Re: Niedługo Autor: ~Sipowiec [79.186.136.*]
    Mamo!Dlaczego wybralas debila za meza ?
    i co ci odpowiedzała... napisz ..........pośmiejemy sie bo ostatnio jak sie dowiedzała ze kupiłeś po 12 to masz chleb z dżemem do roboty, a w kwesti taty śmiało walll...wyrzuć to z siebie..ty masz szanse byc inny.... tylko pamietaj zeby stać po własciwej stronie..nie tylko jak pchasz szefcia paleciak..
  • Re: Niedługo Autor: ~sipowiec [79.186.136.*]
    synku>kazdy popenia bledy<jedna pociecha to ryzy sasiad
  • Re: Niedługo Autor: ~re [185.238.122.*]
    czy jest mozliwosc aby debili odciac od kompa?
  • Re: Niedługo Autor: krzysztof4401 [77.115.240.*]
    Po prostu ich ignoruj. Nic nie jest tak skuteczne na głupote jak jej omijanie.
[x]
LENTEX 2,67% 7,70 2025-10-10 09:00:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.