ale cyrk szok! klasztor cicho siedzi, wiedziałeś o tej koronasciemie? Wtedy gdy tą przerwę ogłosiłeś? Musiałeś wiedzieć, bo takie ryzyko bez pewności? uuuuu grubo tu macie grubooo bedzie płacz gdy wszystkie akcje pójdą w obrót :D Lepiej sprzedawać póki drogo bo bedzie dużo taniej.
Nie dajcie się oszukać na tego gniota. Allegro zatrudnia pracowników a ta wydmucha nie ma żadnych zatrudnień. Nie polecam, raczej ostrzegam bo gruba spekulacja z Poznania tutaj siedzi i czekają na naiwnych by sprzedać miliony akcji nic nie wartych a na horyzoncie kolejna emisja, haha że ja taki głupi byłem. Drugi raz na te bajeczki się nie dam nabrać
Gruby wał :D z tym sklepem uuuu współczuję tym co sie dali nabrać że to bedzie coś warte. Nie macie szans z takim Allegro nawet do pięt im nie dorastacie. Wydmucha
wyczułem smród nosem i od razu opchniete akcje poza rynkiem na słupa, wystarczy konto maklerskie załozyć i niech sobie makulatura leży, stratę mozna odliczyć więc kto szybko sprzeda ten jakieś plusy jednak osiągnie, najgorzej mają ci którzy bedą twardo trzymać do końca, bo nawet strat sobie nie odliczą. Pozdrawiam kumatych i radzę wypić moje zdrowie.