• Jak myślicie Autor: racjonalista0220 [81.190.109.*]
    Czy tu się jeszcze coś wydarzy przed końcem zapisów ? Szczerze to ja wchodzę w emisje tak czy siak ale pewnie niewiele ludzi pójdzie w ciemno przy tym kursie...
  • Re: Jak myślicie Autor: ~Tango [5.173.250.*]
    Tego samego się obawiam, więc liczę na dobre info lub dwa....chyba że spółce nie zależy na sprzedaniu emisji?
  • Re: Jak myślicie Autor: racjonalista0220 [81.190.109.*]
    Ciekawe, prawda jest taka ze taki Pan Górdki może przejąć większościowy pakiet firmy w cenie 40 gr za akcje Przez zapis dodatkowy, jak będzie mało chętnych na nowe akcje. Jestem ciekaw co się tu wydarzy. Na h4f nie żałuje tutaj tez wchodzę, wierzę że się opłaci i jest dobry plan na spółkę
  • Re: Jak myślicie Autor: szara_eminencja_ [188.146.40.*]
    Jestem tego samego zdania, nie będzie żadnych dobrych informacji , chodzi tu o zapisy dodatkowe po 40 groni żeby nie było zbyt wielu chętnych na akcje (po za zorientowanymi pod co idzie gra).
  • Re: Jak myślicie Autor: ~bubuzubu [37.47.61.*]
    JWA jest dla mnie bardzo tajemnicza (i piszę to jako ktoś, kto był osobiście na walnym CWA 13 lipca, gdzie mogłem osobiście spotkać i Pana Januszewskiego i Panią A. Nowicką-Bala - jako członka rady nadzorczej oraz panów A. Górskiego i Z. Laska). W każdym razie czekam tu ze sporym pakietem akcji serii A, a stali czytelnicy forum wiedzą, że wszedłem tu już po odcięciu PP. Aczkolwiek posiadałem tu wcześniej... 1 akcję, która uprawnia mnie do złożenia zapisu dodatkowego, który z pewnością złożę, choć od tego co się wydarzy w tym tygodniu, uzależniam jak duży ten zapis będzie. Czekałem na ten tydzień z niecierpliwością, ale czuję że sprawdzi się powiedzonko o tym że cierpliwość jest gorzka ale jej owoce są słodkie.
  • Re: Jak myślicie Autor: ~ktotokupi [37.47.28.*]
    gorzej jak na dodatkowe nie będzie chętnych, a zysków to tu nie będzie jeszcze długo bo i z czego mają powstać? Ta spółka wprowadzona została przez Stanka i Balę. Oboje na niej zarobili ale nigdy nie zarobili drobni akcjonariusze. Idzie nowa fala naiwnych leszczy, to im wcisną papier. Bierzcie dowoli, tylko komu potem wciśnięcie 12 mln papiera po 60groni? Będzie 6mln kapitalizacji po udanej emisji, spróbuj ją potem sprzedać na nc
    Też tak myślę.
    Też tak myślę.
[x]
ONE2TRIBE 0,00% 0,26 2025-09-19 16:30:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.