• kto wyszedł Autor: ~war [193.46.187.*]
    dowiemy się kiedy ?
  • Re: kto wyszedł Autor: ~młody [77.111.247.*]
    Może po sesji się dowiemy
  • Re: kto wyszedł Autor: ~Dudi [85.11.127.*]
    Krew się leje W poniedziałek będą wszyscy płakać co sprzedali
  • Re: kto wyszedł Autor: ~młody [77.111.247.*]
    Możliwe że masz rację skoro tak wysokie obroty to drobni tego nie kupują tylko jakiś grubas albo nawet paru grubasów
  • Re: kto wyszedł Autor: ~funio [165.225.206.*]
    zaklinajcie rzeczywistość dalej ;)
  • Re: kto wyszedł Autor: ~jazgot [89.229.214.*]
    RACZEJ DOWIEMY SIĘ KTO WSZEDŁ !!!
  • Re: kto wyszedł Autor: ~Adam [37.248.176.*]
    Ja wszedłem na górce i nie sprzedaje, ale nie będę pisał bajek że to tylko korekta i jutro czy w następnym tygodniu pójdzie do góry. Trzymam do 17 listopada do raportu i zobaczymy co będzie czy dalej po około 1 zł czy odbije. Szanujmy się i nie piszcie głupot o jakiś pampersach czy że jutro 10 zł bo to tylko zaśmieca to forum. Myślałem że osoby inwestujący na giełdzie są kulturalni a widzę że mam doczynienia z chołotą... Szkoda nie pozdrawiam
  • Re: kto wyszedł Autor: ~puma [73.111.25.*]
    Dnia 2020-10-09 o godz. 17:08 ~Adam napisał(a):
    > Ja wszedłem na górce i nie sprzedaje, ale nie będę pisał bajek że to tylko korekta i jutro czy w następnym tygodniu pójdzie do góry. Trzymam do 17 listopada do raportu i zobaczymy co będzie czy dalej po około 1 zł czy odbije. Szanujmy się i nie piszcie głupot o jakiś pampersach czy że jutro 10 zł bo to tylko zaśmieca to forum. Myślałem że osoby inwestujący na giełdzie są kulturalni a widzę że mam doczynienia z chołotą... Szkoda nie pozdrawiam

Tutaj ludzi kulturalnych szukasz ? tutaj nie ma niczego ,zadnych zasad.Pozdrawiam.
  • Re: kto wyszedł Autor: ~Pp [83.26.227.*]
    No tak grubas grubasowi sprzedaje drobni się przyglądają
[x]
HUBTECH -0,43% 0,23 2026-05-27 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.