Skup trwa już od dawna, pisałem że będzie bujać bo skupuja. Obroty zaczynają się nakręcać. Pachnie mi jeszcze jakieś info bo komuś bardzo zależy na akcjach. Przyszły tydzień zapowiada się ciekawie.
Zresztą manipulacje można było zaobserwować w momencie wideł na 1,9 zł w lipcu ,gdzie kurs nie został otwarty ,a inne spółki w ciągu sesji potrafią otwierać nawet na 100% wzroście w sesje. Manipulacja jak cholera jasna.
Nasza giełda to niestety szulernia ,a KNF i GPW mają w tym swoje ogromne udziały. Ludzie z tych instytucji powinni już dawno siedzieć w pierdlu
Przyszły tydzień będzie decydujący, spadki nie grożą bo papier zbierają już grubsi w drobnych ilościach że względu na płynność i małej ilości akcji. Wybicie nastąpi na bank bo nie ma innego wyjścia by skupowac akcje. Tu jest jeden problem bo przy większym odbiciu kurs się zawiesza i traci płynność, ale myślę że już mają tyle akcji by ciągnąć kurs i jednocześnie mieć pod kontrolą obroty. Wzrost jest pewny i mocny ale to nie od leszczy zależy.