Póki co zapowiada się chyba krótki odpoczynek , bo od wczorajszego popołudnia widać pokusę realizacji zysków po ostatnich zwyżkach.Oby na krotko i.... jedziemy dalej Tak ja to na razie widzę.
Jak dla mnie całkiem możliwe tym bardziej że wygląda jak by cały czas ktoś zbierał co więcej przy tej płynności wszystko możliwe ..... Wystarczy mieć fantazje .....
https://www.google.com/maps/place/Read-Gene/@53.5095777,14.4120565,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipNk36TLnVeK0i_GRpY3d_CKFHuDH27_ZLL62qE3!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipNk36TLnVeK0i_GRpY3d_CKFHuDH27_ZLL62qE3%3Dw136-h86-k-no!7i3407!8i2153!4m5!3m4!1s0x47aa127a5a88b7a5:0x8a0ea702306f1a4c!8m2!3d53.5095777!4d14.4120565 Obiekt robi wrażenie. Lokalizacja tym bardziej. Trochę fantazji i może być bardzo ciekawie. :)))
Jakby ci tu odpowiedzieć a nie urazić.. Nie każdy ma potrzebę stawiania szklanej hali w centrum miasta. Tańsza działka, laboratoria są super wyposażone, próbki docierają na czas. Podjedź, zobacz, porozmawiaj z profesorem. Zmienisz perspektywę błyskawicznie. A w kasie zawsze parę baniek odłożonych leży. Zupełnie inaczej niż w przypadku wielu ślicznych spoleczek z nc czy GPW.. A najważniejsze są wiedza, patenty, projekty, badania. Zespół fachowców. Także majonez zmień forum.
Kolega nie zrozumiał.
Wskazałem tylko, że lokalizacja labolatorium jest wyjątkowym atutem.
Tuż pod Szczecinem, niedaleko granicy niemieckiej.(dodatkowy atut)
Read Gene powinien bardziej przeć do wspólnej akcji z Państwem odnośnie prewencji np dofinansowania przez Panstwo badań prewencyjnych itp itd ..... Za mało polityki u Pana profesora ......
Tu Pan Profesor powinien trochę podzielić się torem wpuścić inwestora finansowego pozwolić mu objąć np z 20-30 % lub dać wiekszy pakiet firmie Adamed i nawiązać współpracę biznesowa ....lepiej mieć mniejszy udział ( cały czas oczywiście być głównym akcjonariuszem ) ale mieć mniejszy udział w torcie ale za to aby tort był znacznie większy .......
Może jak Innogene zarobi kasiorę na testach, to ich wykupi... W sumie tez w testach i badaniach dot. raka siedzą, więc byłoby dobre dopełnienie. Przydałaby się w Polsce duża grupa kapitałowa biotechnologiczna. Ja tu w każdym razie troche kapitału wsadziłem na longa, bo obecna wycenia bardzo niska, a potencjał duzy. Innogene tez długo było bardzo tanie i bez reklamy.