• Ale tu głośno Autor: ~szwejk [37.120.211.*]
    się zrobiło.

Widzę że byliśmy powyżej 6zł to miło. Czekam na więcej. Mam nadzieję że forum wkrótce ucichnie i znikną przypadkowi ludzie. Pozdrawiam starą gwardię!!
  • Re: Ale tu głośno Autor: ~nsx [83.6.65.*]
    Wiesz @szwej jak to znowu zejdzie na 4,XX to rzeczywiście może tu być bardzo cicho. Tylko nie będzie to dobrym znakiem. Otwarcie było, powiedziałbym, imponujące. Czy na koniec będzie świeczka z dłuuugim górnym cieniem?
  • Re: Ale tu głośno Autor: ederson [195.140.131.*]
    Ja się zredukowałem dość mocno dziś, bo do końca roku musze wyjąć kasę i nie chce ryzykować. Żałuję, że nie po 6, no ale ważne, że zysk jest... Zostawiłem sobie mały pakiet ze średnią 4.58 i poczekam, może to jeszcze ruszy jak pokażą umowy... Spółka dobra, ale niestety fundy trzymają kurs mocno i zniechęcają inwestorów.
  • Re: Ale tu głośno Autor: ~man [77.252.211.*]
    Ja wytrzymałem kurs 4.05. Czekam na nowy szczyt. Jak nie teraz to kiedy?
  • Re: Ale tu głośno Autor: ederson [195.140.131.*]
    Stary ja na drugi dzień po kupnie widziałem -20%. Trochę nerwów na tej spółce już zjadłem. Gdybym kręcił kółko zarobiłbym dużo więcej. No ale taka jest giełda... Ważne, żeby nie tracić.
  • Re: Ale tu głośno Autor: ~man [77.252.211.*]
    To nie spółka wydmuszka także inaczej na nią patrzę. Myślę że po korekcie będzie góra.
  • Re: Ale tu głośno Autor: ~JSz [165.225.80.*]
    mi się cierpliwość dziś skończyła. miałem groszówki na pakiecie IKE i to już opchnąłem z zyskiem, zwiększyłem pakiet gdzie indziej.
    Na głównym rachunku nadal mam akcje, ale zaczyna mnie mocno irytować ta spółka, a siedzę tu już po cichu dłuższy czas...
  • Re: Ale tu głośno Autor: ~Greg [77.75.244.*]
    Lepiej uciekac z tad. Nic dobrego nie bedzie...4mass wybil a tutaj szorowanie po dnie..
  • Re: Ale tu głośno Autor: ~Lis [5.173.33.*]
    Jeszcze będą nowe szczyty
  • Re: Ale tu głośno Autor: ~szwejk [37.120.211.*]
    to uciekajcie, ja zostaje
[x]
PROTEKTOR -3,07% 1,20 2026-04-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.