Pomysł zmiany nazwy był przy kursie ok 70 groszy, wczoraj max 2.09 więc wzrost 300%, dziś widać że kurs słabnie, już poniżej 1.7zł, a jak pójdzie jeszcze zwała i korekta mocnych wzrostów na spółkach covidowych to my pójdziemy w dół za nimi. Na osłonę polecam IDH na NC, mało kto o tej spółce wie, ale tak jak latami na NC na groszówkach kisiły się m.in Szar, Govena, Dentamdc to teraz czas wyrwać z marazmu IDH, tym bardziej że perspektywy ma mocne, ludzi Januarego w spółce, zyski duże i współpraca i praca m.in dla KGHM i JSW przed nimi.
wychodzą na rynki pozakrajowe, zmieniają procesy technologiczne, wprowadzają nową ofertę, która nie może wiązać się z dotychczasową produkcją lakkierów, farb i rozpuszczalników....Nazwa ma się kojarzyć z nowymi procesami wdrożeniowymi w zakresię badań biotechnologicznych... , czyli "centrum nowych technologi". Decyzja została podjęta we czwartek na walnym zgromadzeniu!
no niestety miałem rację, mówię niestety bo ubrałem się po 1.95zł, ale wiem że w przeciągu kilku tygodni będzie powyżej 2.5zł, tym bardziej że rekordowe wyniki przed nami. Ale żeby nie ryzykować całości kapitału, to połową wszedłem w IDH, gdyż tam w najbliższych tygodniach, miesiącach i latach będzie się działo wiele dobrego.
ok, odpuszczam, niech każdy robi co chce, ale co do Boruty niestety się sprawdza, już zwalają kurs i jest na -5%, ledwo 1.54złvs max wczoraj 2.09zł, ludzie realnie tracą już 20-30%, a jak dalej tak pójdzie to zejdziemy znów poniżej 1 zł , tym bardziej że olbrzymia ilość osób brało po 0.4-0.9zł i tak mają po 100-400% zysku, więc mogą walić w rynek dalej. Nic to, trzeba czekać, po wynikach będzie lepiej.