• Ciekawy artykuł. Autor: ~Pk [5.173.144.*]
    Poniżej bardzo ciekawy artykuł o możliwościach wykorzystania biosurfaktantów w walce z Covid-19:

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2020.01341/full

Krótko mówiąc myślę, że w najbliższym czasie pojawią się kolejne informacje ze spółki związane z Covid'em. A wiecie co to oznacza.
  • Re: Ciekawy artykuł. Autor: ~Aga [31.60.229.*]
    Wiemy, wiemy i na to czekamy.
  • Re: Ciekawy artykuł. Autor: ~Przemo [94.140.38.*]
    Dziś miało wyglądać jak ubieranie ulicy. Jednak to ulica nie ma 60mln do ubrania. Gra jest typu - będzie dużo drożej.
  • Re: Ciekawy artykuł. Autor: ~Przemek [80.233.43.*]
    Zobaczcie wykres 4h piękne wybicie i korekta do połowy. Czekam
  • Re: Ciekawy artykuł. Autor: ~Pk [5.173.144.*]
    Ja to widzę inaczej. Grubaski zbierali spokojnie akcje i wszystko byłoby fajnie gdyby nie to info. Żeby zebrać dużą ilość akcji trzeba to robić w dłuższym interwale czasowym przy umiarkowanym wzroście kursu. Po informacji niestety kurs im za mocno uciekł i musieli stłumić emocje. A podejrzewam że sami jeszcze dokładali do pieca żeby szybko stłumić owcze zapędy. Obstawiam jutro niewielki zjazd żeby przywrócić pokorę a potem powrót do spokojnych wzrostów i dalsze zbieranie.
  • Re: Ciekawy artykuł. Autor: ~Rowerek [85.202.222.*]
    Nie prawda, nie miało wyglądać jak ulica, ulica nie daje jako jedna osoba na k akcji za 2 mln, a jak fundusz zobaczył ze akcje spadają zmienił strategie na dokup wszystko na 1,6-1,75 zbierał po cichu akcji za 2 mln, ja osobiście zauważyłem udział 3 takich funduszy ale mogę się mylić. Wg. mnie jutro w obrocie zostanie akcji za jakieś 40mln czyli mniej niż w dzisiejszym obrocie co oznacza popyt, do zobaczenia jutro 4 razy przebijemy górne widły chyba ze pan widlak nie pozwoli
  • Re: Ciekawy artykuł. Autor: ~młody [77.111.247.*]
    Druga fala koronawirusa nadchodzi każde wsparcie przyda się
[x]
HUBTECH 2,64% 0,23 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.