Znając Klabatera to "taka sobie" premiera to może być naprawdę super. Tu standardem robi się 50 kupionych sztuk ;) Ale ja jeszcze do Zodiak trzymam, potem się zobaczy.
Co wy macie z tym "Zodiakiem" ja bardziej czekam na nową wersję Crossroadss Inn , gra ma już dużą bazę graczy jeśli wszystkie błędy zostaną naprawione i poprawią się recenzję gra dostanie 2-gie życie .
ja rowniez bardziej czekam na CI. chodzi mi o to, ze na FB wspomnieli o CI 1 raz, a o Zodiaku ponad 10. Zodiac na razie cieszy sie zerowym zainteresowaniem wiec czemu "hajpują" ta gre skoro to CI jest wyczekiwane. Do premiery zostało 7dni, a ze strony Discovery na razie nic
Planowana premiera Crossroadss Inn jest na 22.10.2020 choć przypuszczam że może pojawić się obsuwa , dobrą informacją jest to że za naprawę bugów zabrał się twórca silnka gry więc wydaje się że zależy im na jakości gry .
Patrząc realnie to premiera zodiaca na poziomie hwct będzie ok. No i ważne żeby strona techniczna nie położyła gry. Negatywy na starcie jednak wpływają na poziom późniejszej sprzedaży i fajnie jakby nie było powtórki z sh:bm czy ostatnich helikopterów.