• Handel pod Zodiaca? Autor: ~bajgiel [34.99.246.*]
    Jesli tak, to najblizsze kilka dni bedzie wzrostowych a potem pewnie zjazd, gdy premiera bedzie "taka sobie" w najlepszym wypadku :)
  • Re: Handel pod Zodiaca? Autor: ~dejw [83.7.57.*]
    Znając Klabatera to "taka sobie" premiera to może być naprawdę super. Tu standardem robi się 50 kupionych sztuk ;) Ale ja jeszcze do Zodiak trzymam, potem się zobaczy.
  • Re: Handel pod Zodiaca? Autor: ~sds [194.49.105.*]
    na razie nic nie wskazuje na zainteresowanie zodiaciem. cisza jak makiem zasial ze strony spolki
  • Re: Handel pod Zodiaca? Autor: ~Greg [83.16.161.*]
    Co wy macie z tym "Zodiakiem" ja bardziej czekam na nową wersję Crossroadss Inn , gra ma już dużą bazę graczy jeśli wszystkie błędy zostaną naprawione i poprawią się recenzję gra dostanie 2-gie życie .
    ja rowniez bardziej czekam na CI. chodzi mi o to, ze na FB wspomnieli o CI 1 raz, a o Zodiaku ponad 10. Zodiac na razie cieszy sie zerowym zainteresowaniem wiec czemu "hajpują" ta gre skoro to CI jest wyczekiwane. Do premiery zostało 7dni, a ze strony Discovery na razie nic
  • Re: Handel pod Zodiaca? Autor: ~Greg [83.16.161.*]
    Planowana premiera Crossroadss Inn jest na 22.10.2020 choć przypuszczam że może pojawić się obsuwa , dobrą informacją jest to że za naprawę bugów zabrał się twórca silnka gry więc wydaje się że zależy im na jakości gry .
    ciekawy jestem jak jezyk chinski przyczyni sie do wzrostu sprzedazy. bardzo cieszy mnie ten ruch
  • Re: Handel pod Zodiaca? Autor: ~mar3 [31.0.43.*]
    Patrząc realnie to premiera zodiaca na poziomie hwct będzie ok. No i ważne żeby strona techniczna nie położyła gry. Negatywy na starcie jednak wpływają na poziom późniejszej sprzedaży i fajnie jakby nie było powtórki z sh:bm czy ostatnich helikopterów.
  • Re: Handel pod Zodiaca? Autor: ~qqlek [188.137.111.*]
    Heliborne EE
    Ostatnie recenzje:
    Bardzo pozytywne (30)
    Wszystkie recenzje:
    W większości pozytywne (2,560)

[x]
KLABATER 5,26% 1,40 2025-10-17 17:00:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać