Zaraz świruje... Tak tam sztywno. Bufonami z kasą śmierdzi, nie testosteronem.
Chyba się wszyscy wystraszyli..:(
Mnie to się kocha albo nienawidzi...
Ola pilnuje innych inwestycji. Wie że tu spokój teraz będzie. Było dziś parę górek i analizę robi.
Romek za to czeka tu z podpowiedzi Mrocznego wyłącznie, Chce sobie rurę na ramie założyć. Chyba nawet chce więcej tych rur. Pewnie chłop ma krzepe. Troche się niecierpliwi bo ciągle o 10 zł pyta i pyta. Nie mam pojecia dlaczego nie kupuje. Gada tylko. i czeka. Nudzi mu sie strasznie przy tym czekaniu. To tyle Oluś. Twoja zmiana. Lecę na... :)) PS Bloobcia nie kupój. Bedzie leciał w dół :)))) (a to co będzie w góre to nie warto...)
Widocznie noszenie rur niektórym z powodzeniem zastępuję siłownię....:) Ja nie mam rur, więc postawiłam sobie w pokoju orbitreka.... Teraz muszę go codziennie wycierać z kurzu i na dodatek omijać jak chodzę, więc trochę wysiłku przy nim jednak jest... Jak pisałam, nie znam się zbyt dobrze na branży IT, ale myślę, że Inteliwise to bardzo ciekawa spółka i nasz forumowy kolega doczeka się tych 10 zł, a my ucieszymy się razem z nim :) A teraz też zmykam.... do garów... Przez to moje inwestowanie na giełdzie, to codziennie obiad przypalony... Może powinnam sobie żonę znaleźć :) Ktoś kiedyś pisał, że wolę dziewczynki....prawdopodobnie zna mnie lepiej niż ja sama ...:)
Sheep, naturalnie, że jesteś moją drugą połówką. :) Nie ma to jak " solidarność jajników":))) W dodatku tyle biznesów już razem prowadzimy :)))) A Patentus ??? Dziękuję, że mi przypomniałeś. Miałam kupić, ale zawsze coś innego mi się nawinęło. Tyle fajnych spółek, że trudno dokonać wyboru, a i impulsywność nie pomaga... Najtańsza spółka na giełdzie. Jak się uda to może juro wyskrobię jeszcze jakieś grosiki i kupię. A będzie po 100 :)
Jutro kupię. A dzisiaj Blirt kupiłam. Znasz może? Spekulują, że Blirt ma testy dla Inno produkować i tak pod wpływem impulsu kupiłam.... Stresuję się teraz, czy nie kupiłam za drogo i czy jutro nie będzie po 12 :( Jakbyś był tak miły i wolnej chwili ( od noszenia tych rur) zerknął, to byłabym Ci bardzo wdzięczna.... Jeśli oczywiście mogę o coś takiego poprosić...Jeśli nie masz czasu ..., to oczywiście przepraszam, że pozwoliłam sobie na takie spoufalenie...
Jasne, ze prosic zawsze mozesz, a ja z przyjemnoscia zawsze odpowiem. Tylko ze sie na tym nie znam- chlopaki na budowie i kobiety na pobliskim targu mowily, ze jak rosnie, to potem opada. Ale mowily ze ciasto w rekach dobrej gospodyni rosnie
:) Ciekawe jaka ze mnie gospodyni... Okaże się ....:) Bardzo dziękuję. Uciekam już, bo znowu coś przypalę....i okaże się, że się nie nadaję... Miłego popołudnia :)
Nie cierpię kupować po takich wzrostach. Nigdy tego nie robie Na blircie na początku roku nie weszło mi zlecenie za 20k. Mogłem brać potem na luzie po 3 zł, ale odpuściłem. Nie przypominajcie mi tego. Wgl większość "inwestorów' zlatuje się jak muchy do g**** przy takich akcjach. Ja tam wolę kupić jak sentyment jest negatywny, a dobre perspektywy
Ale sie chlopaki młócą na Bloobciu- dwatosteron leje sie z sufitu- strach sie tam ładowac. A tu miło i spokojnie w zapachu perfumy i żeńskich feromonów
widzę że tu u was zupełna sielanka nawet Ola obrażalska się pojawiła, Inteli spokojnie trzeba przeczekać na Tig niezłe zamieszanie, chciwcy tak szarpią kursem bo chcą cwaniaki odebrać akcje, na Block podobnie palant z ukrytego straszy ( tam tylko jeszcze Kaszyckiej na forum brakuje! Ale jak się jej duch pojawi to będzie dobrze) ...
Zdrówka wyjadaczom życzę, a na Mikołajki,i tak, każdy w tym roku dostanie prezent "covidowy"
Faktycznie...już za niespełna dwa miesiące mikołajki...Ten czas tak szybko leci... tyle się dzieje.., że znowu niepostrzeżenie mija kolejny rok... Czas już chyba zacząć pisać list do Świętego..., żeby na czas doszedł... Ja bym tylko chciała, żeby covid się w końcu skończył...Ciekawe, czy święty Mikołaj może coś w tej sprawie zrobić... No... ale na tradycyjny rajd bym się nie pogniewała...:) A... i jeszcze jakby tak Mikołaj dorzucił nowy akumulator... to już by było cacy...:)
W takim razie Rado znalazłam dla Ciebie idealną spółkę.... Powiedzieć, że sentyment negatywny to za mało..... Perspektywy znakomite.... W dodatku ta cena.... Myślę, że koniecznie powinieneś zainwestować w Bumech :))))
We,We, Keskose?, - 10 mi się chce. HHIHI Co się tak poligloty przechwalacie tymi duńskimi frazami Żeby to po łacinie to byśmy coś skumali. A tak to,,, Nowomowa, nowomoda i nowozmowa... Ja wam kiedyś się tez zmówię z kimś i se sama za 10 zł Inteliwise sprzedam.
I tak wiem że postawłeś Oli kawę a teraz za kawę i ciacho chcesz, jak kupmle nie widzą, że równouprawnienie teraz.. Jużeś wyniuchał że Ola przy kasie?
Cześć Sheep :) taki leniwy ten piątek....wszystko na czerwono...., to my tak tu sobie plotkujemy..... Czas w żadnym wypadku nieznarnowany, bo poduczyłam się języka włoskiego :))))
Cześiu:) Czerwony? No miał byc czerwony, ale taki lekko zachodził różem tylko ( przynajmniej u mnie). A no tak czerwony 4Mass bo zaszalałam i wariacką spólę sobie trochę kupiłam,Ale niedużo, się wyrówna... AAAAAAAAAAA no, Innogene, ale to wiadomo chyba było.. CZy nie wiadomo było?
Inteli za to obrociki coś odrobine skoczyły dzisiaj... i na plusie :) Końcóweczka ładna. Ciekawe kto to tak kieszonkowe wyskubał...:))
Ja w tym tygodniu podobną rakietę "odpaliłam" na Biomass. Kupiłam 108 akcji po 1,61. To już jestem 30 gr na +) Ogólnie tydzień udany, ale jak zwykle mnóstwo błędów. Trochę sobie wybaczam, bo tak to jest jak gapcia kupuje ryzykowne spółki...