Zainstalowalem i odpalilem bez problemu, tutorial tlumaczy tylko poczatek ale juz po odpaleniu misji nie wiadomo jak zrobic "resupply carrier" i kiszka, nie ma grania, mozna popatrzec na statek poklikac na mapie, tutorial nie prowadzi przez ta czesc wiec mega lipa. Sporo opcji ale bez wytlumaczenia co robic, klikalem w ciemno przez 10 minut, bez sensu... to demo raczej zniecheci niz zacheci...
Kto chce dokupic akzje duuuuuuuuzo taniej, jutro chyba bedzie mial okazje...
Jak chcecie jutro oddać z chęcią odbiorę widzę potencjał jak ułatwią grę samouczkiem. Dźwięk klimat świetny. Narrator bomba. Tutorial pod casuali poprawić i będzie dobrze. Jedyny problem to nie wiedziałem gdzie przepompownia wody jest ale wyklikalem.
Hotfix bedzie albo i nie... niestety nie daje to dobrych widokow na przyszlosc. PD zaliczyl wtope na starcie i wyglada na to ze ACS idzie w tym samym kierunku, szkoda.
Aktualizacja dostępna, wszystko już działa. Gra skomplikowana ale podobnie jak uboat raczej dla hardkorowych graczy którzy docenią mnogość opcji itd. Grafika zaskoczyła pozytywnie na plus i lektor od samouczka. Wiadome póki co sporo błędów i rzeczy do poprawy ale gra ma potencjał i myślę że fanom lotniskowcow i drugiej wojny światowej przypadnie do gustu.
78 osób grało w demko. Ktoś powie szału nie ma, ale jak obserwuje kilka innych premier (nie tych topowych), to bardzo dobry wynik. Sam pobrałem ale zagram w czwartek popołudniu. Dam znaj jak wrażenia.
Ostatnio najlepsze demo, czyli drug dealer ktory sprzedaje się jak swieze bułeczki miał peak dema 341. 5x gorzej ma ACS. Niech ACS sprzeda się 5x gorzej od drug dealera i
To wystarczy na zadowalajace zyski.
Super porównanie... DDS demo dostępne od pół roku a tak bardzo wyczekiwane ACS od wczoraj... Porównaj sobie DDS Sample w 1 24h i ASC w 1 24h to nie jest 5x mniej tylko 15x mniej a to chyba roznica... Ale co ja to wiem... Kurs najlepiej oddaje to gdzie zmierzamy :)
No niestety ale takie czasy dla gamingu teraz. Jest w czym wybierać więc albo albo. Spółek wyskakuje jak grzybów po deszczu więc nie ma sentymentów. A tłumaczenie że jest tanio jakoś mnie nie przekonuje. Tu wszyscy czekali na ASC I widać reakcje. Pod co teraz ma być gra? Przecież oni tego nie wydadzą w tym roku...
Przeszedłem kilka razy, przemyślałem na spokojnie. ACS ma potencjał, ale żeby był na poziomie UBOAT, czyli wszystko tam naprawdę działało i wyglądało, to jest półtora roku roboty. Na razie to nie demo gry, to atrapa. Dobra i nawet dopracowana, ale widać, że atrapa. Mam nadzieję, że gra powstanie, tylko nieprędko.
Sprawdziłem z ciekawości ile ludzi grało w demo BoE ( jeden z najmocniejszych tytułów grupy PLW ) i tutaj faktycznie widać że tak przytłaczająca liczba dem które się pojawiły rozproszyła graczy niesamowicie. Dodam że BoE jest w dodatku wyróżniona wśród dem na stronie głównej festiwalu.
Tak ale w BoE można było pograć już wcześniej i kto chciał to ściągał i pograł parę miesięcy temu. Czemu akurat teraz miałby być tu peak? BoE był już dostępny od dawna a ACS to była premiera. Jak udana widać na kursie...