Pewnie tu bardziej chodziło ze nikt nie chce handlować w obecnej sytuacji a nie ze nikt nie chce sprzedać po cenie jemu wygodnej. Bo taki chętnych to mamy wszędzie
Jaki strach. Są 2 umowy na kooprodukcję gier. Spółki zależne i kolejne projekty. Tu zawsze może być też spekulacyjna podbitka pod 5 zł. Już tak było nie raz
Nie edukuj widzisz, że gość ma już pełne gacie ze strachu. Czekam jeszcze na wpisy o tym, że to już koniec, ostatni gasi światło. To będzie moment na załadowanie pod korek. Jestem nie sprzedaje, zbieram w końcu coś się zaczęło dziać. Ktoś jeszcze ze mną na borucie ? Jeśli tak to gratuluję, niedługo pccexol będzie powtórka z windą na kursie. Pozdrawiam wytrawnych inwestorów
Mam BPC wczoraj łapałem po 41 :) nie zrozumieli komunikatu i się posypało, a dzisiaj był na widłach... także trzymam. Połowę wcześniej sprzedałem po 7x,xx no i się trafiła okazja to dokupilem, średnia ok 30,xx aktualnie po zakupie. Też obstawiam na pcc 3q, zmienili prezia to wykorzysta korona hosse tym razem, ale jest jedna różnica w porównaniu do innych spółek, pcc nie używa środków kancerogennych w swoich środkach stąd jest droższy niż u konkurencji, ale tym samym na zachodzie sprzedaje się lepiej, bo tam zwracają na to uwagę.