bo znowu załączono wirówkę. do tej pory przemielili 200 % całego vol. akcji , nie żadne tam ff. dziś dołożyli kolejne 11%. tak jak pisałem -przy takich pakietach, szansa na przebicie oporów na poziomie 42 grosze (ważone volumenem) ,nie historyczne -jest prawie żadna. pamiętajcie! pierwszym wygranym tego cyrku ma być karuzelowy ! On lub Oni robią za dużo wiatru bo stosują technikę napędu karuzeli ,rodem sprzed 2000 roku. subtelności za grosz, skuteczność może trochę większa , ale już zasięgi mizerne jak na takie wysiłki.
ale się zobaczy , załączyć alerty i palce na enterach. Zdrowia wszystkim..........
moze tak , moze nie, to jest spółka krecona archaicznym , wrecz bandyckim sposobem ''na gdandę''zbieracz powinien juz zebrac 285 % ....... pytanie jest zawsze o faktyczne odciecie tlenu............ ja stawiam ponad 30 groszy i dosc , nie wykluczam nawet 60 , ale zawsze gdy papier w ruchu to ruletka. zasada jest prosta - im wieksze teraz volumeny tym bardziej bolesny finał....... volumeny w nowoczesnym trzepanku powinny być na 3-4 sesje przed odcieciem , a tu sa na starcie, w trakcie i na koniec.... krótko , o co chodzi- ruch- zarobek mozliwy. bezruch -straty pewne.
no mniej wiecej tak , z pewnym akcentem na oczywistą niepewność co do intencji / poziomów. pamiętaj , że tutaj wszyscy śmieją się z tzw. groszorobów , a jakbyś prześledził volumeny w ruchu i prawidłowo ( o co jest niezmiernie ciężko) i założył ilość podmiotów kręcących maszyną -to oni będą mieli zyski na poziomie 25 -50 % zainwestowanego kapitału max. I teraz najśmieszniejsze jest to , że nie ważne są pułapy tylko tzw % strącone. czyli tak : przy każdej podbitce monetyzujesz pewną ułamkową pulę , a na każdym opadaniu odzyskujesz pewną ułamkową pulę zmonetyzowanego wcześniej vol. zakładam , że do 30 groszy , mogą świadomie dokładać , ale jeśli siła zasysu leszca będzie odpowiednia to odkują się powyżej i o to chodzi w starożytnych karuzelach. pewne jest jedno - oni nie zainwestowali w to więcej niż bańkę więc i poziomy /zasięgi -nędza.ruch -chajsy bezruch -wiadomo.. poza tym co ja tam wiem....
I bardzo mądrze piszesz. Przez kolejne dwa dni zobaczymy jak sytuacja będzie się rozwijała. Popyt nadal jest obecny i to dość mocno, mimo iż na fixie straszaki były.