Faktycznie nie powalają , ale nie świruj , bo bywało o wiele gorzej .Zobacz ile codziennie masz zleceń na S i K możesz kupić i sprzedać rozsądna ilość No chyba że chcesz mln. obrócić to masz mnóstwo takich spółek na głównym.Od kilku dni widać systematyczne zbieranie z prawej , a i chętnych dokładających na K nie brakuje .
To nie durna zabawa widać To ostatnio celowe upierdliwe zbijanie kursu na siłę i wyrazna zbiórka z dołu. Zwróciłeś uwagę jak w dogrywkach w ostatnich dniach celowo zaniżano kurs śmieciowymi zleceniami ? Czyżby raport lub jakieś info się kroiło, że tak ochoczo zbiórka trwa ???
Zauważam te ruchy. Myślę, że chętni na S pomału wychodzą. To Ci co wisieli na haku po ostatniej zwyżce. Reszta trzyma i będzie trzymać. FF niecałe 20%. Śmiech na sali..
Trzy dni stawiałem dwa zlecenia na K i ciągle ktoś mnie uporczywie przebijał i podbierał W ostateczności i ja w końcu ugryzłem resztki na S Czy ktoś wie więcej niż my ? Czy to jedna , czy więcej os. zbiera ? Hm....
Bob ta spółka jest realnie naprawdę więcej warta niż obecną wycena. A już nie mówię ile powinna kosztować jeśli się patrzy na wyceny niektórych wydmuszek..
Dziwne , że nikt tego nie komentuje , choć może to i dobrze Cisza , spokój , a rynek robi swoje Wystarczy przyjrzeć się zleceniom .Dzisiaj w stronę K poszła tylko 1 ! transakcja i w dod. momentalnie została zgarnięta końcówka ! Na S praktycznie pusto !