Ja czekam na 2.70...gosc wywala na potęgę już 300zlecen wystawił po 500sztuk żeby leszcza nie wystraszyć ...dziś pewno postawi 75tys pkc. Haha. Szuka głupich. Bo cwaniak zarobił już mega i zostały mu resztki i tak super cena do sprzedania....walne było i co...kto był główny parkiet itp...pozdro
Chyba nie zauważyłeś że od dawna zbija sobie w taki sposób kurs, wysrywa a późnie kupuje jeszcze taniej większą ilość. Nikt nie pozbędzie się letusa po tak niskim kursie może być nawet totalnym gównem ale jest mało papieru i łatwo sztucznie wybić kurs co miało już kilka razy miejsce. Letus to wał nikt z głową nie liczy na jakieś systematyczne wzrosty bo ich nie będzie z dnia na dzień wyskoczy bez żadnego powodu bo gruby będzie chciał kupić sobie nowe mieszkanie w Warszawie.
Zobaczymy kto ma rację.widziales walne jedna kobieta co pewno nie ma pojęcia co to jest foto....mają akcji za darmo to sprzedają bo wiedzą że tu będzie mega wał...cały czas dokłada 500szt. 1000szt. ...mafia
Kto ma akcje za darmo i sprzedaje?, nowa emisja nie jest w obrocie. W obrocie jest 1,2 ml akcji i wiekszość te akcje ma kupione powyżej 10 zł . Specjalnie była robiona podbitka zeby kurs był wysoko jak nastąpi asymilacja nowych ze starymi . Pani Alina reprezentowała reszte swiata która ma 61 milionów akcji. W ich interesie jest aby kurs letusa był wysoki w czasie asymilacji akcji gdy będzie pierwsze notowanie na rynku głownym.
No i tu się zgadzamy. Główny parkiet przyklepany, a schemat się powtarza. Różnica jest taka, że parę kroków zwiększających wartość tego makulaturowego wcześniej kwity już zostało poczynionych. Zaraz rozwinięcia tematów patentowych, główny parkiet, a tu kapitalizacja potrzebna. Przejście na główny ma odbyć się bez dodatkowej emisji, więc? Tematy się krystalizują, teraz jest etap zakupów. Zdecydowana większość wisi na hakach. Zagrożeniem w tej chwili są: utrata cierpliwości wisielców, próby wyskoczenia "na zero" lub w bliskiej okolicy zera, ruch może być spory, choć po obrotach przy spadku sądząc, wielu już się skróciło. Temat się wyciszy i atakujemy po raz kolejny - tak czy inaczej, mamy skokowy wzrost. Czy się sceptykom podoba, czy nie. Wielu tu wróżyło grosze. No i mamy ...stabilizacja na poziomie kilkuset groszy per akcja ;) Dobranoc.
Nowy mam pytanie co Ciebie nie bardzo mogę się doliczyć tej sumy 1,2mln akcji w obrocie mi wychodzi dużo więcej proszę o wyjaśnienie,dzięki pozdrawiam.