Naprawdę chciałbym, żeby ten koszmar się już skończył. Czekam na to 10,5 - 11 i się stąd zwijam. Ta spółka to tylko niepotrzebnie zamrożone pieniądze, strata czasu i nerwów. Aż nie mogę uwierzyć w swoją głupotę, że mogłem się tak naciąć. Ciekawe, czy myślicie podobnie. Firma z solidnym zyskiem, raporty super, produkcja włókniny medycznej w dobie Covid, a kurs....szkoda słów.
TRĄD wyzera do kości... a ta spółka to TRĄD chory musi byc umęczony wówczas odda wszystko za każdy lek nawet jak mu posmarują bolące miejsce zwykłą wodą.. To bedzie kopia NOVITY tylko pejs czycha zeby was ogolić na ZERO razem z cebulkami...
pytales moje rude szczescie jaka tata dostal nagrode w konkursi mycia toalet jezorem bez uzycia wody**ma prawo do wachania podpaski Kr.Cyganow nie zdejmowanej przes trzy lata
Nie dość że kurs zwalony to jeszcze grupa wybrańców pisze jakieś głupoty co oprócz pieniedzy to traci się czas na czytanie tych głupot. Na szczęscie po moich doświadczeniach na tym formum pomijam posty pewnych osób. Do Henry nie jesteś osamotniony w tej tezie. Też liczyłem na normalną rzetelną walkę na parkecie a nie manipulacje. Słąwku i jeszcze kilku innych normalnych ma to samo zdanie. Firma nie chwali sie wynikami oraz nowymi kontraktami bo widać taka jest strategia i celowe założenie a nie po to aby zadowolić garstkę akcjonariuszy wzrostem.To jest nieuczciwe ale już wiemy że "uczciciwość" jest tylko w WIKIPEDII pod literą U a nie tutaj. Proponowalem zawiązać forum poza bankier żeby sie szybciej i konretniej komunikować w sprawie akcji spółki i poczynianych tam dizałań a nie tylko czytanie fake newsów czy głupot. Każdy kto ma naprawdę większy pakiet może coś podziałać ale na razie nie ma chętnych na to. Nadal jeszcze jestem naiwny i liczę na to że w końcu coś sie wydarzy tutaj ale powoli kończy mi się cierpliwość. Ja wyszedłem z części pakietu tego śmiecia i kupiłem CORMAYa 2 października i w 4 dni 15% a to gówno dalej będzie się mieliło.
jak by tak ktos poczytał to co piszesz to by sie nie dziwił Adolfowi że jednostkom upośledzonym intelektualnie postanowił utrudnic rozmnażanie sie....chłopie trzymaj sie od gazioków z daleka ...