Na covidy idą. I dobrze. Ja to muszę coś sprzedać najpierw więc niech leci do piątku. Chyba że wy pozbieracie. Zresztą że 20 - 30 kilo tylko mogę. Remont w chałupie mam zaczęty i muszę skończyć przed najwyżej bardziej ich zaboli.. :)))
Albo i nie.. ja na przykład mam coś koło 0,78 teraz. Przecież ja tu że 4 mięs... Niechaj pomyślą czy opłaca im się. Cowidy już mocno poszły a tu info za 3 tygodnie...
Po co fiksowac sie na tym przelewie? Z perspektywy wszystkich informacji to naprawde dosc marginalna kwestia szczegolnie, ze kontroluja IGS. Kto sie nie cierpliwi, wyskakiwac smialo.
Przepraszam, czy coś mi umknęło czy jesteśmy w alternatywnej rzeczywistości? Część Szwedów jako Stallbacken Invest Fintech kupili w Grudniu 20 000 000 (20 milionów) akcji za 40 000 zł, czyli po 0.002 grosza każda (1/5 grosza). Faktycznie, bardzo wysoko kupili (https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2019-12/IMG_0495_201912191161112818.jpg).
Niezłe wałki tu się kręcą na tej spółce a szkoda, bo pomysł, którym się zajęli jest świetny. A inwestorzy poczuli pieniądze, założyli różowe okulary i za nic mają zerową wiarygodność tej spółki, co jest podstawą.
Co mnie ominęło? Spompowany kurs? Prawie czterokrotna przewaga podaży nad popytem, która wisi na arkuszu zleceń i tylko czeka aż ktoś to pociągnie w dół? A może brak wiarygodności spółki?
A co do przedmówcy Omka, to nie ominął mnie jego brak wiarygodności na tym forum, co każdy może sprawdzić. Pozdrawiam.
Nic mi o tym nie wiadomo. Prawdopodobnie dlatego, że spółka nie informuje należycie o swoich operacjach. Nie mniej jednak faktem jest, że pod w grudniu część Szwedów jako Stallbacken Invest Fintech kupiła 20 milionów akcji FIV po 0.002 grosza, co można zobaczyć pod linkiem tutaj: https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2019-12/IMG_0495_201912191161112818.jpg
Dlatego, jeśli chodzi o te 6 milionów akcji kupionych podobno przez Szwedów po średniej cenie 1,5 zł to poprosiłbym o źródło.
Uwaga! Bioton startuje najwyraźniej. To jedyna spółka z branży któa jeszcze ani nie drgnęła. Potencjał ogromny sam nominał to 20 złotych a więc jest ogromne pole do wzrostów