Dnia 2020-10-05 o godz. 13:44 komar_13 napisał(a): > zastanawia mnie pod co ten wzrost, bo na bank nie jest to odp. po ostatnim info.
1. Skończył się Q3 - insiderom znane są już wyniki. 2. Mało czasu do trailera i ewentualnych informacji o AoS - chociaż tutaj może być poślizg, bo de facto nie było formalnego terminu. 3. Najsłabsi gracze oddawali w ciągu ubiegłych dwóch tygodni.
Bywalcy pamiętają - narzekasz nieustannie na naszego 'bankruta' i kitrasz na forum już z pół roku. Czyli chyba jesteś niedźwiedzią częścią tego kremiku? xD
Dłużej tu siedzi, od 30 zeta narzeka na wszystko. Cieszy mnie to, że Games Workshop jest tak mocno zaangażowany w projekt. Widać, że również wiążą z nim nadzieje i może chcą mieć udział w branży VR taki jak wśród producentów gier bitewnych : )? Spokojnie czekamy na rozwój wydarzeń! Pozdro dla starych wyg !
Zgadza się, jestem tu długo dłużej. Rozgrywam pozycje po swojemu, można to nazwać i "niedźwiedzim" podejściem. Najbardziej lubię tu czytać różne teorie np. o wejściu Games Workshop, wtedy pasują gimnazjalne komentarze jak "xD".