info macie w wiadomościach spółki jak dla mnie d.... nie urywa to było wiadome od 2 mies. = co innego gdyby wszystkie skupione akcje umorzyli czyli jeszcze raz tyle samo.
Pozwolę sobie trochę przejąć role GURu wiadomości Lumepxowych od boss'a. Dzisiaj pod Lublińcem na trasie krajowej 11 z Kluczborka do Tarnowskich Gór widziano autokar z Chińczykami ktorzy najprawdopodobniej jechali do Lublińca na wizytacje fabryki i na spotkanie ze białym Szparagiem celem omówienia warunkow zakupu fabryki. Jutro skup włókniny po 10000 usd za belę a jak wiemy zima ma być mroźna w tym roku więc wszystkie rośliny trzeba owinąć włókniną na zimę żeby nie zmarzły więc jutro up na 12zł.
Będę Was informował na bieżąco jaki status. Zapomniałem dodać że Chińczycy są zainteresowani również naszymi ceratami na obicia skóropodobne siedzeń w trolejbusach ktore mają zamiar produkować w zakładach AUTOSAN w Sanoku.
Sz,Panie BOSS Zawsze bylem i jestem Pana fanem ale rozbawil Pan mnie setnie *ja bedac dzieckieem jak chcilem kogos wwnerwic to mowilem -wiem ale nie powiem *dodatkowo pokazujac jezyk .Pozdrawiam JUREK
Czy będzie info czy nie będzie , Dobre czy złe i tak kurs na leniu będezie trzymany . Mogą sobie nawet budować 2 linie do włóknin . I zobaczymy kto ma rację . Główni akcjonariusze wiadomo kto trzymają kurs i to od lat !!!! Była już masa pozytywnych informacji i kurs od paru lat jest podobny .A przecież kupili maszynę do włóknin najnowocześniejsza na świecie za 52 miliony dwa lata temu i co kurs chociaz trochę podskoczył . LIPA Nawet się pochwalili filmikiem na you tube https://www.youtube.com/watch?v=lvqAjPa3kCY i dalej LIPA . Dla paru procent które zostały na wolnym rylku uwalają kurs a koniunktura minie i inne firmy nie śpią i też inwestują ,a tak wszyscy by byli zadowoleni .
Czytam fora z różnych spółek i w każdej piszą o magicznym trzymaniu kursu przez wielkich - wyciągam wniosek że cała giełda to jedna wielka spekulacja albo to takie pocieszanie się bo są uzasadnione powody że jest kurs taki a nie inny. Moje zdanie drugi wniosek bo dziwne jest twierdzić że na leniu jest trzymany kurs a wielcy mają coraz więcej akcji/ Pretensje trzeba mieć do drobnicy która się wysypuje przy lada wahaniu kursu.
Kurs jest tak mocno trzymany że 50 tys podbija kurs o kilka procent. Serio, od paru tygodni nie można kupić większego pakietu po 8,50 a Wy tu piszecie o obniżaniu kursu. Podaży do 10 zł praktycznie nie ma. współczuję ludziom którzy wszędzie wietrzą spisek.
Dla niecierpliwych przecież jest forex i krypto, tyle okazji czeka codzień co wy tu jeszcze robicie?
Dnia 2020-10-03 o godz. 23:44 ~bogdan napisał(a): > > i super bo za 8,50 to możesz jabłek kupić na straganie a nie akcje lenia - dasz 15 za akcje to Ci dam moje
guzik prawda, za 10 zł kupisz akcji ltx ile zechcesz - wystaw k za 10 to zobaczysz. a za 15 zł nikt nie chce kupić ani jednej akcji. wystaw s i również zobaczysz. wystaw za 10 to zobaczczysz...
poczekaj na spokojnie. Tak jak pisałem, inwestycja w LTX to świetna inwestycja, tylko trzeba ją potraktować długoterminowo. W najbliższych miesiącach kurs może się osunąć, może też wzrosnąć. Jednak biorąc pod uwagę bardzo dobrą sytuację firmy pewne jest właściwie, że w ciągu najbliższego roku, dwóch lat, czeka nas zwyżka kursu. Dajmy czas Leniowi, niech wybudzi się z tej śpiączki i da znać o sobie :) Pozdrawiam cierpliwych inwestorów LTX.
myśl pozytywnie nokturn..... ty taki wesołek i nie kminisz?.. 10 zł w 2021 po 2 kw to petarda info stabilna spólka o nieograniczonym potencjale 10,5.......... luxiorrrrrrrrrrrrrrr
bo ja tak myślę i widzę , że tu juz wszystkim udzieliła się bezsilność i absurd sytuacji , w której się znalezlismy. Są oczywiscie jednostki , dla których najwazniejsze ze spółka stabilna:):):) , ale kazdy kto teraz obserwuje giełdę nie ma złudzeń. Ten zarząd nie chce aby kurs wzrósł. To po prostu widać.
gdyby nie złomiarze to byłaby lipa a tak jeden karnisz i z czerwonego na neutral... Brawo bOOsy jak by ktos sie platał po zakladzie i chał kupić po dychu to wal info . W nagrode zrobimy zrzute na dzwonek do paleciaka...żebyś prezesa nie rozjechał..........a właściwie dla czego nie? moze czas na zmiane chyba gorzej juz firmą zarzadzac sie nie da.....?
Nokuniu.... wiecej uśmiechu....ja myślałem że GANG OLSENA w rozsypce a tu oOolsen wyszedł za kaucją i dalej pisze ze wszystko wie... ( kaucja za 3 skrzynki po Piwniczance) choć może powinienem napisać kałcje bo sie rudy od zawodów w WC obrazi...
a co nam zostało nokturnieńku... tylko sie posmiac jakez mam tego gniota i z siebie tez sie smieje...to jedyna firma w tym roku na której mam strate, ale nie chodzi tu nawet całkiem o kase tylko ze ktoś jawnie w ch... tu tnie i nima na to rady... czy ktos jezdzi mercem na rolkach czy paleciakiem.... ale faktycznie zaczyna sie dziwnie robic... czyzbym wykrakał ze wyniki sa lipne bo z PCV sie nie da kombinezonów uszyć???? obadamy a na razie trzymajmy kciuki moze bOOsy pod koniec dnia odda wanne i podciągnie kursa...
Henry nie podniecaj się to ja wywaliłem swoj pakiet a ktoś kto tym wszyskim steruje moge stwierdzić to podbierał jak tylko wystawiłem więc od poniedzialku znowu pykanko po pare tysi.Juz przerzuciłem gdzieś indziej więc życzę miłego pykanka...
NO NO... ładnie PARCHA sciągło..... no to bedziemy testowac 8............................ okazało sie ze była kolejka w skupie a potem ryzemu nie przyjeli klapy od wuceta bo kazdy głąb wie ze to to nie metal ... no to wekend na grzybkach a ty bOOsy ćwicz dalej ósemki na placu manewrowym bo jedziesz na delegacje.....do Rwandy