Ostatnie walne ukazało w całej pełni bankructwo strategii Rady PAE. Już nawet nie jesteśmy w czarnej du... ie, jesteśmy na końcu odbytnicy - strawieni, gotowi do wydalenia i spuszczenia wody w kiblu... I to jest właśnie ten FINAŁ, na który wszyscy czekali. Powrotu na giełdę nie będzie - o czym już wiele lat temu pisał mahdi - i raczej nie będzie też żadnego kolejnego zaproszenia w złodziejskiej cenie, bo niby po co Solorz miałby wyrzucać miliony, skoro nie musi? A nie musi, bo być może mniejszym kosztem "przekonał" wodzirejów PAE, by go nie gryźli, mogą co najwyżej troszkę poszczekać - tak dla pucu...
Przedwczoraj szajka Solorza - jak na każdym walnym - bawiła się z wysłannikami Porozumienia w kotka i myszkę. A po walnym tradycyjnie: zaskarżenia, uchylenia, odwołania, zawiadomienia, apelacje, kasacje... I tak ad infinitum (w nieskończoność). Dotychczasowa strategia kierownictwa zaprowadziła nas w ślepy zaułek - dlatego trzeba zmienić strategię, albo kierownictwo. Jedynie ujawnienie opinii publicznej kradzieży przez Solorza miliardów za Erę mogłoby zakończyć ten beznadziejny marazm i radykalnie zmieniłoby sytuację na niekorzyść złodzieja. Ale (bez)Radni PAE tego nigdy nie zrobią, bo dla nich wrogiem nie jest Solorz, tylko ELEgant, który demaskuje ich kolaboranctwo i wzywa do wojny z ich chlebodawcą. Dlatego wymyślili absurdalną teoryjkę o farmie trolli, która przy pomocy nowoczesnych technologii komputerowych chce skompromitować Radę PAE i podważyć do niej zaufanie. Na czele tej farmy trolli mam stać ja - zupełny laik komputerowy... Śmiałem się do rozpuku, gdy czytałem o tych "rewelacjach" w liście od Przewodniczącego.
Rzecz w tym, że Rady PAE wcale nie trzeba kompromitować, ona się sama przez te prawie pięć lat dostatecznie skompromitowała. Mimo że było wiele propozycji, które mogły być skuteczne w walce ze złodziejem (artykuł w prasie, plan batnakroka lub KEMOTA, banery w centrum Warszawy, reklamy mobilne informujące o kradzieży miliardów za PTC, ... ) (bez)Radni PAE wszystkie je storpedowali lub jak z manifestacji zrobili parodię. Grają zaś w karty, które rozdaje Solorz - czyli przepychanki w sądach, które będą trwały do końca świata i do niczego nas nie doprowadzą.
Nie wierzę w to, że za darmo dają ten pokaz niespotykanej indolencji i nieudacznictwa, za darmo zmarnowali manifestację, za darmo nie dopuścili do realizacji znakomitego planu batnakroka i objęcia przez niego przewodnictwa w PAE, za darmo nie chcą upublicznić największej po FOZZie złodziejskiej afery RP, za darmo uratowali du... ę złodziejowi miliardów, za darmo działają na korzyść Solorza, a na szkodę członków PAE... Nie wierzę, że bezinteresownie się tak kompromitują. Tylko ślepy tego nie widzi...
Swoimi beznadziejnie jałowymi i totalnie nieskutecznymi działaniami kierownictwo PAE doprowadzi niedługo do sparaliżowania Porozumienia, bo część członków zniechęconych brakiem przez pięć lat efektów nie odnowi świadectw depozytowych (ważne tylko do końca tego roku) i nie zapłaci kolejnych składek. W rezultacie PAE utraci 5% (jeśli w ogóle jeszcze je ma) i być może nie będzie mieć wystarczających środków na dalszą działalność, a cała wina za to spadnie na akcjonariuszy, którzy nie zablokowali ponownie akcji i nie opłacili składek. I chyba o to właśnie Solorzowi i Radzie PAE chodzi...
A teraz solorzowe pieski do roboty - nie żałujcie czerwonych łapek!
Pełna zgoda! Zaraz ten maxi coś tam będzie ujadal!Też pisałem, że ekektrim nigdy nie wróci na gpw i byłem tu opluwany!Żal mi tych z PAE, bo nie mają nic, a tylko płacą za świadectwa. A kto tylko na tym zarabia?No kto?
ale tak to wyglada teraz przewod sadowy ktory do niczego nie doprowDZI i nic nie zalatwi. Wszystko to czas a krok robi swoje. Bieglego dalej nie ma i pewnie nie bedzie
~blue vel ~BLUE "trioskliwy" troll ze Szczecina się znalazł ...co cię obchodżą nasze sprawy? Jaki masz interes w opluwaniu PAE trollu, kto ci za to płaci?
Elegant się zreflektował i ograniczył famę do poziomu mniej szokującego. Dotarły do niego uwagi, że ilość łapek przekraczająca ilość drobnych akcjonariuszy Elektrimu nie zapewnia nawet cienia wiarygodności. Przedstaw się 0 ujawnij - i startuj na przewodniczącego PAE - przecież wszystko wiesz najlepiej. Pochwal się sukcesami (poza trolowaniem i obrażaniem Daniela). p.s. Ile Solorz płaci za to trolowanie ?