no nieźle, uznajmy że to początek pozytywnych zmian w zakresie komunikacji, choć jak dla mnie to do tej pory nie było specjalnie czego komunikować, sądzę że nowy prezes został zaskoczony skalą chaosu i bałaganu- czego dowodem choćby szczegóły komunikacji w zakresie odmowy wydania opinii przez biegłego audytora, teraz wygląda że sprawy są ogarnięte, nowe docelowe urządzenie się robi, to i można się pochwalić, myślę że teraz będzie już coraz pozytywniej, otuchy dodaje też udział przedstawiciela Deutsche Balaton co dowodziłoby że inwestor traktuje inwestycję w Nestmedic całkiem poważnie, a ze wspaciem jak by nie było profesjonalistów w zakresie rozwoju spółek nie powinno być już kolejnych przykrych niespodzianek
no nieźle, uznajmy że to początek pozytywnych zmian w zakresie komunikacji, choć jak dla mnie to do tej pory nie było specjalnie czego komunikować, sądzę że nowy prezes został zaskoczony skalą chaosu i bałaganu- czego dowodem choćby szczegóły komunikacji w zakresie odmowy wydania opinii przez biegłego audytora, teraz wygląda że sprawy są ogarnięte, nowe docelowe urządzenie się robi, to i można się pochwalić, myślę że teraz będzie już coraz pozytywniej, otuchy dodaje też udział przedstawiciela Deutsche Balaton co dowodziłoby że inwestor traktuje inwestycję w Nestmedic całkiem poważnie, a ze wspaciem jak by nie było profesjonalistów w zakresie rozwoju spółek nie powinno być już kolejnych przykrych niespodzianek.
A jakie wyniki prognozujesz za rok 2020? Czy będzie też nowy inwestor? I dlaczego Nestmedic jest teraz na Alertach?