Będzie fixing ale jak was podpie*dolę do KNF ! Nie miałem pojecia że ta spółka łapie wszystkie wrony za ogony i żadnego pozytku z tego nie ma.. to że trupy w szafie i 10 mln zł do oddania to też nie wiedziałem a to że spółka dała w zastaw do komisu swoje akcje to już jestem totalnie w szoku.
Też to przechodziłem kolego, byłem w takiej frustracji że kopłem w taboret i złamałem sobie dwa palce w prawej nodze ale najlepsze jest to że przez dwa dni byłem w takiej agresji że nawet nie czułem że mam połamane palce :D Sprzedałem, pogodziłem się ze stratą i teraz mam spokój. Czuję się jakbym wygrał z rakiem.
Mi to wygląda na karuzelę watowską. oni szukają biznesu na który wystawiają faktury a potem sciągają kasę z podatku, ten europejski biznes serwisu chyba miał dać możliwość na wystawianie większych faktur bo nigdzie nie ma informacji na temat tego biznesu! Gdzie mozna zobaczyć te ich punkty? w jakich miastach? nikogo to nie zastanawia ale kazdy nagania na 1 zł? jestem w szoku, po tym czego się tutaj dowiedziałem.. muszę ochłonąć a potem dzwonie do prawnika bo to przechodzi ludzkie granice.
Będzie umowa na maseczki to będzie 5 zł a krzykacze niech dalej piszą swoje o spadkach i wydmuszce nie ma się tym co przejmować i martwić niepotrzebnie nocami.
Dnia 2020-10-02 o godz. 11:09 ~poszkodowany napisał(a): > Mi to wygląda na karuzelę watowską. oni szukają biznesu na który wystawiają faktury a potem sciągają kasę z podatku, ten europejski biznes serwisu chyba miał dać możliwość na wystawianie większych faktur bo nigdzie nie ma informacji na temat tego biznesu! Gdzie mozna zobaczyć te ich punkty? w jakich miastach? nikogo to nie zastanawia ale kazdy nagania na 1 zł? jestem w szoku, po tym czego się tutaj dowiedziałem.. muszę ochłonąć a potem dzwonie do prawnika bo to przechodzi ludzkie granice.
nikogo nie zatrudniają :D:D raczej nie unijne przepisy tylko polski rząd zajmuje sie karuzelami watowskimi i przez to interes na calą europę nie wypalił. Teraz mogą coś pomyśleć bo wchodzą w dziewiczy sektor więc zanim się wszystko ustabilizuje to mogą parę lat ten interes pociągnąć. Oni dobrze wiedzą kiedy ze sceny zejsć ;) to solidna ekipa ;)
Dnia 2020-10-02 o godz. 11:20 ~aaa napisał(a): > Dnia 2020-10-02 o godz. 11:09 ~poszkodowany napisał(a): > > Mi to wygląda na karuzelę watowską. oni szukają biznesu na który wystawiają faktury a potem sciągają kasę z podatku, ten europejski biznes serwisu chyba miał dać możliwość na wystawianie większych faktur bo nigdzie nie ma informacji na temat tego biznesu! Gdzie mozna zobaczyć te ich punkty? w jakich miastach? nikogo to nie zastanawia ale kazdy nagania na 1 zł? jestem w szoku, po tym czego się tutaj dowiedziałem.. muszę ochłonąć a potem dzwonie do prawnika bo to przechodzi ludzkie granice. > > nikogo nie zatrudniają :D:D > raczej nie unijne przepisy tylko polski rząd zajmuje sie karuzelami watowskimi i przez to interes na calą europę nie wypalił. Teraz mogą coś pomyśleć bo wchodzą w dziewiczy sektor więc zanim się wszystko ustabilizuje to mogą parę lat ten interes pociągnąć. Oni dobrze wiedzą kiedy ze sceny zejsć ;) to solidna ekipa ;)
Się okaże że jeszcze zrobia debiut tej spółki na GPW :D na bananowej wszystko jest możliwe i wszystko przechodzi ludzkie pojecie więc kto wie hehe
Chyba się wam skończy eldorado na tej wydmuszce dodruki i nowe flekowe biznesiki pod sztuczne faktury bo was zgłosiłem do KNF i macie murowane zawieszenie kursu i po biznesie.