I jeszcze jakiś debil będzie pisał o normalnych transakcjach po 1szt ! Wyraznie widac , że w krotkich odstepach czasu po sprzedaży w lewo - na spadkach ktoś doodatkowo po 1szt jeszcze bardziej dołuje kurs !
Dnia 2020-10-27 o godz. 11:14 ~Ryzykant napisał(a): > I jeszcze jakiś debil będzie pisał o normalnych transakcjach po 1szt ! Wyraznie widac , że w krotkich odstepach czasu po sprzedaży w lewo - na spadkach ktoś doodatkowo po 1szt jeszcze bardziej dołuje kurs !
Gościu ty nie masz pojęcia o zleceniach bo chyba w życiu nie korzystałeś z rodzajów zleceń - kroczoacych stad bzdury piszesz.
Puść PKC to zobaczysz jak ci sie sie zrealizuje w wielu malych zleceniach bo po kazdym ruchu zlecenia w arkuszu sa korygowane. Jak masz ruchome lub wykonaj lub anuluj / wykonaj calosc albo wcale itd, to tak sie dzieje!.Do tego stoplosy /stop kroczacy itd... W bossa masz nawet DDM+ to sobie zoabcz jaka z tym zabawa. np. Ty mozesz staćw kolejce a jak cię wyprzedzę zlecaniem gdy będę za tobą w arkuszu , w trakcie transakcji przeskoczę przed twoje a ty będziesz zdziwiony. Dalej pisz o zaniżaniu bzdury, zreszta już wiele bzdur tu pokazałeś to jedna więcej nie zaszkodzi :)))
Nie wiesz jakie zlecenia czekają po lewej i prawej i to się zmienia ,przestawia .
Zainwestuj w pełny arkusz zleceń bez opuźnień i będziesz widzieć co się dzieje ze zleceniami podczas transakcji To kosztuje niewiele, około 200zł miesięcznie wiec warto.
Dla przykładu teztacy jak ty potem pisali :) Ostatnie moje moje zlecenie a innej spółki sprzedane , liczba 5000 ,transakcje zrealizowały się tez w odstępami czasu szczególnie ostatnie dwie .
1000 50 1299 1 649 51 1299 1 500 149 1
I tez pisali że na koniec ktoś jeszcze 1 akcją zaniżył o grosz tak jak ty . No ale jak sie nie ma pojęcia o składaniu zleceń i działaniu arkusza po każdej transakcji to nic dziwnego .
Puść na lewo strone 50 000 PKC zobaczysz że nie zejdzie nisko bo zaraz się arkusz przetasuje według priorytetow zawartych w poszczególnych zleceniach.
Dnia 2020-10-27 o godz. 11:39 ~tttt napisał(a): > Dnia 2020-10-27 o godz. 11:14 ~Ryzykant napisał(a): > > I jeszcze jakiś debil będzie pisał o normalnych transakcjach po 1szt ! Wyraznie widac , że w krotkich odstepach czasu po sprzedaży w lewo - na spadkach ktoś doodatkowo po 1szt jeszcze bardziej dołuje krs ! > > Gościu ty nie masz pojęcia o zleceniach bo chyba w życiu nie korzystałeś z rodzajów zleceń - kroczoacych stad bzdury piszesz. > > Puść PKC to zobaczysz jak ci sie sie zrealizuje w wielu malych zleceniach bo po kazdym ruchu zlecenia w arkuszu sa korygowane. > Jak masz ruchome lub wykonaj lub anuluj / wykonaj calosc albo wcale itd, to tak sie dzieje!.Do tego stoplosy /stop kroczacy itd... > W bossa masz nawet DDM+ to sobie zoabcz jaka z tym zabawa. > np. Ty mozesz staćw kolejce a jak cię wyprzedzę zlecaniem gdy będę za tobą w arkuszu , w trakcie transakcji przeskoczę przed twoje a ty będziesz zdziwiony. Dalej pisz o zaniżaniu bzdury, zreszta już wiele bzdur tu pokazałeś to jedna więcej nie zaszkodzi :))) > > Nie wiesz jakie zlecenia czekają po lewej i prawej i to się zmienia ,przestawia . > > Zainwestuj w pełny arkusz zleceń bez opuźnień i będziesz widzieć co się dzieje ze zleceniami podczas transakcji > To kosztuje niewiele, około 200zł miesięcznie wiec warto. > > Dla przykładu teztacy jak ty potem pisali :) > Ostatnie moje moje zlecenie a innej spółki sprzedane , liczba 5000 ,transakcje zrealizowały się tez w odstępami czasu szczególnie ostatnie dwie . > > 1000 > 50 > 1299 > 1 > 649 > 51 > 1299 > 1 > 500 > 149 > 1 > > I tez pisali że na koniec ktoś jeszcze 1 akcją zaniżył o grosz tak jak ty . No ale jak sie nie ma pojęcia o składaniu zleceń i działaniu arkusza po każdej transakcji to nic dziwnego . > > Puść na lewo strone 50 000 PKC zobaczysz że nie zejdzie nisko bo zaraz się arkusz przetasuje według priorytetow zawartych w poszczególnych zleceniach. >
Po co tłumaczysz jak on szuka tajemniczego zanizacza haha.
To rozwieje wątpliwości, to ja sprzedalem akcje i jeszcze mi się ostatnia transakcja nie zrealizowała,,,,, aż 1sztuka bo wskoczyło jakieś zjechanie przed moje i wiszę z otwartym zleceniem,,,,, Po prostu powoli sobie wychodzę z czesci pakietu, nie chce mi się czekac. Ide gdzie indziej. Strata jest tak bywa. Troszke zostawie moze co ruszy kiedys, zobacze jeszcze. A wy daje wymyslajcie ze ktos wam zaniza 1 sztuka, gosc wyzej ma rację.
Ryzykant ja zbijałem kurs po 1szt żeby ten po prawej sypnął :) zawsze taniej wpadło ale już wróciło do normy . Wielokrotnie zbijałem po 1szt i nieźle mnie rozszyfrowałeś ....
Swego czasu i mnie zdarzało sie to robić na innych spółkach , aby wywołać właśnie taki efekt o jakim piszesz , a oni dalej mi tu pier...... o arkuszach Oki - kiedy jast tak jak piszą - rozumiem , ale tu wyraznie widze i wiem bo samemu to wypraktykowałem !
Przestań kłamać, realizują sie moje zlecenia. 999+1 poszedl tysiak.
Przynajmniej DT cos ugram zanim wyjde. Jak nie wiesz co to zlecenie ruchome to milcz.
Kolejny otwarty wisi, zrealizowane 1 szt bo nie bylo po stronie rownowagi.
Jeszcze dzis zobaczysz nieraz ta 1 sztuke pod ktora sie podszywasz.
Z rana pkc poszlo, zlecenie zrealizowane fragmentarycznie w wielu pakietach, wyzej ktos w skrocie pisal jak to dziala.
To podstaw solidne zlecenie i ci wysypie wszystko, czy wolisz udawac ze sie bawisz.
Zaden grubas nie zbiera, nikt nie zaniza, poprostu kobinuje by wyjsc i przy okazji ugrwc DT a tu teorie spiskowe.