• napięcie Autor: ~Ryzykant [62.182.150.*]
    Napięcie rośnie - sprzedających coraz mniej Kupujący wahają się .Z wykresu wynika , że po każdym 0,50 odbicie - czy i tym razem ???
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.138.209.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: napięcie Autor: ~Ryzykant [62.182.150.*]
    Przeciąganie liny o 2 setne grosza !!! I to tak śmieciowymi zleceniami !!! Żenada obydwu stron !!! - na S i na K
    Czy jo mondry czy jo gupi żem to jeszcze raz odkupił ?
  • Re: napięcie Autor: ~Rado1982 [94.254.210.*]
    50 gr przebite. Droga na 20 gr otwarta
  • Re: napięcie Autor: ~Budgie [178.235.187.*]
    Myślę że się mylisz
  • Re: napięcie Autor: ~Gniot [89.76.147.*]
    Żenada to ten wątek kurs cisgle spada i starczą te śmieciowe zlecenia by zwalic kurs bo chetnych brak.
  • Re: napięcie Autor: ~man [77.252.211.*]
    obroty rosną
  • Re: napięcie Autor: ~Pawel [37.30.19.*]
    Niedługo będzie wysoko...
  • Re: napięcie Autor: ~NowszyR [94.254.168.*]
    Nie narzekam srednia 0.66 ale dlugoterminowo , anie panika w ciągu 2 dni masakra jak widzę jak inwestuje na giełdzie. Dlatego macie na minusie...
    I jeszcze jakiś debil będzie pisał o normalnych transakcjach po 1szt ! Wyraznie widac , że w krotkich odstepach czasu po sprzedaży w lewo - na spadkach ktoś doodatkowo po 1szt jeszcze bardziej dołuje kurs !
  • Re: napięcie Autor: ~tttt [167.172.173.*]
    Dnia 2020-10-27 o godz. 11:14 ~Ryzykant napisał(a):
    > I jeszcze jakiś debil będzie pisał o normalnych transakcjach po 1szt ! Wyraznie widac , że w krotkich odstepach czasu po sprzedaży w lewo - na spadkach ktoś doodatkowo po 1szt jeszcze bardziej dołuje kurs !

Gościu ty nie masz pojęcia o zleceniach bo chyba w życiu nie korzystałeś z rodzajów zleceń - kroczoacych stad bzdury piszesz.

Puść PKC to zobaczysz jak ci sie sie zrealizuje w wielu malych zleceniach bo po kazdym ruchu zlecenia w arkuszu sa korygowane.
    Jak masz ruchome lub wykonaj lub anuluj / wykonaj calosc albo wcale itd, to tak sie dzieje!.Do tego stoplosy /stop kroczacy itd...
    W bossa masz nawet DDM+ to sobie zoabcz jaka z tym zabawa.
    np. Ty mozesz staćw kolejce a jak cię wyprzedzę zlecaniem gdy będę za tobą w arkuszu , w trakcie transakcji przeskoczę przed twoje a ty będziesz zdziwiony. Dalej pisz o zaniżaniu bzdury, zreszta już wiele bzdur tu pokazałeś to jedna więcej nie zaszkodzi :)))

Nie wiesz jakie zlecenia czekają po lewej i prawej i to się zmienia ,przestawia .

Zainwestuj w pełny arkusz zleceń bez opuźnień i będziesz widzieć co się dzieje ze zleceniami podczas transakcji
    To kosztuje niewiele, około 200zł miesięcznie wiec warto.

Dla przykładu teztacy jak ty potem pisali :)
    Ostatnie moje moje zlecenie a innej spółki sprzedane , liczba 5000 ,transakcje zrealizowały się tez w odstępami czasu szczególnie ostatnie dwie .

1000
    50
    1299
    1
    649
    51
    1299
    1
    500
    149
    1

I tez pisali że na koniec ktoś jeszcze 1 akcją zaniżył o grosz tak jak ty . No ale jak sie nie ma pojęcia o składaniu zleceń i działaniu arkusza po każdej transakcji to nic dziwnego .

Puść na lewo strone 50 000 PKC zobaczysz że nie zejdzie nisko bo zaraz się arkusz przetasuje według priorytetow zawartych w poszczególnych zleceniach.

• Re: napięcie Autor: ~Pisiorekp [5.188.93.*]
    Dnia 2020-10-27 o godz. 11:39 ~tttt napisał(a):
    > Dnia 2020-10-27 o godz. 11:14 ~Ryzykant napisał(a):
    > > I jeszcze jakiś debil będzie pisał o normalnych transakcjach po 1szt ! Wyraznie widac , że w krotkich odstepach czasu po sprzedaży w lewo - na spadkach ktoś doodatkowo po 1szt jeszcze bardziej dołuje krs !
    >
    > Gościu ty nie masz pojęcia o zleceniach bo chyba w życiu nie korzystałeś z rodzajów zleceń - kroczoacych stad bzdury piszesz.
    >
    > Puść PKC to zobaczysz jak ci sie sie zrealizuje w wielu malych zleceniach bo po kazdym ruchu zlecenia w arkuszu sa korygowane.
    > Jak masz ruchome lub wykonaj lub anuluj / wykonaj calosc albo wcale itd, to tak sie dzieje!.Do tego stoplosy /stop kroczacy itd...
    > W bossa masz nawet DDM+ to sobie zoabcz jaka z tym zabawa.
    > np. Ty mozesz staćw kolejce a jak cię wyprzedzę zlecaniem gdy będę za tobą w arkuszu , w trakcie transakcji przeskoczę przed twoje a ty będziesz zdziwiony. Dalej pisz o zaniżaniu bzdury, zreszta już wiele bzdur tu pokazałeś to jedna więcej nie zaszkodzi :)))
    >
    > Nie wiesz jakie zlecenia czekają po lewej i prawej i to się zmienia ,przestawia .
    >
    > Zainwestuj w pełny arkusz zleceń bez opuźnień i będziesz widzieć co się dzieje ze zleceniami podczas transakcji
    > To kosztuje niewiele, około 200zł miesięcznie wiec warto.
    >
    > Dla przykładu teztacy jak ty potem pisali :)
    > Ostatnie moje moje zlecenie a innej spółki sprzedane , liczba 5000 ,transakcje zrealizowały się tez w odstępami czasu szczególnie ostatnie dwie .
    >
    > 1000
    > 50
    > 1299
    > 1
    > 649
    > 51
    > 1299
    > 1
    > 500
    > 149
    > 1
    >
    > I tez pisali że na koniec ktoś jeszcze 1 akcją zaniżył o grosz tak jak ty . No ale jak sie nie ma pojęcia o składaniu zleceń i działaniu arkusza po każdej transakcji to nic dziwnego .
    >
    > Puść na lewo strone 50 000 PKC zobaczysz że nie zejdzie nisko bo zaraz się arkusz przetasuje według priorytetow zawartych w poszczególnych zleceniach.
    >

Po co tłumaczysz jak on szuka tajemniczego zanizacza haha.

To rozwieje wątpliwości, to ja sprzedalem akcje i jeszcze mi się ostatnia transakcja nie zrealizowała,,,,, aż 1sztuka bo wskoczyło jakieś zjechanie przed moje i wiszę z otwartym zleceniem,,,,,
    Po prostu powoli sobie wychodzę z czesci pakietu, nie chce mi się czekac. Ide gdzie indziej. Strata jest tak bywa. Troszke zostawie moze co ruszy kiedys, zobacze jeszcze.
    A wy daje wymyslajcie ze ktos wam zaniza 1 sztuka, gosc wyzej ma rację.

Spolka komedia
    Opóznień - pisiorze - cwaniaku pisze się przez ó - spójrz do słownika , jak mi nie wierzysz
    Jednemu puściły zwieracze - inni spanikowali i chwilowa obsówka .Wszystko wyzbierane i na lewo od nowa popodstawiane
  • Re: napięcie Autor: ~OZE [94.254.163.*]
    Ryzykant ja zbijałem kurs po 1szt żeby ten po prawej sypnął :) zawsze taniej wpadło ale już wróciło do normy . Wielokrotnie zbijałem po 1szt i nieźle mnie rozszyfrowałeś ....
  • Re: napięcie Autor: ~akcjonariusz [62.182.150.*]
    Swego czasu i mnie zdarzało sie to robić na innych spółkach , aby wywołać właśnie taki efekt o jakim piszesz , a oni dalej mi tu pier...... o arkuszach Oki - kiedy jast tak jak piszą - rozumiem , ale tu wyraznie widze i wiem bo samemu to wypraktykowałem !
  • Re: napięcie Autor: ~Pisiorekp [92.223.109.*]
    Kolejna porcja poszła, zaden z was tej 1 akcji nie puscil bo bylo jak pisalem.OZe wes nie wymyslaj no majaczysz tu niezle.
    Brac bo bedzie jeszcze
    Fajnie się z wami bawię tymi jednymi akcyjkami :) już słychać skowyt tych co wywalają poniżej 0,40gr a tu niebawem odjazd :)
    Fajnie się z wami bawię tymi jednymi akcyjkami :) już słychać skowyt tych co wywalają poniżej 0,40gr a tu niebawem odjazd :)
  • Re: napięcie Autor: ~Pisiorekp [5.188.93.*]
    Przestań kłamać, realizują sie moje zlecenia. 999+1 poszedl tysiak.
    Przynajmniej DT cos ugram zanim wyjde. Jak nie wiesz co to zlecenie ruchome to milcz.
    Kolejny otwarty wisi, zrealizowane 1 szt bo nie bylo po stronie rownowagi.

Jeszcze dzis zobaczysz nieraz ta 1 sztuke pod ktora sie podszywasz.
    Z rana pkc poszlo, zlecenie zrealizowane fragmentarycznie w wielu pakietach, wyzej ktos w skrocie pisal jak to dziala.

To podstaw solidne zlecenie i ci wysypie wszystko, czy wolisz udawac ze sie bawisz.
    Zaden grubas nie zbiera, nikt nie zaniza, poprostu kobinuje by wyjsc i przy okazji ugrwc DT a tu teorie spiskowe.
  • Re: napięcie Autor: ~andrzej [82.160.140.*]
    Ja sprzedałem i kupiłem Images za 70 groszy..Większa szansa aby zarobić.
  • Re: napięcie Autor: ~Rado1982 [80.49.48.*]
    Tak jak pisałem cel coraz bliżej. Wracamy do bazy. Columbus zjechał że 110na 4x. Moda na OZE przemija
[x]
TELGAM 0,24% 0,41 2025-11-07 10:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.