• Dno Autor: ~Grzesiek [31.0.34.*]
    Co za gówniana spółka. Jak ja żałuję że się w nią wpakowałem. Odebrała mi już chęci do inwestowania na tym czymś co nazywają giełdą. Ha tfu.
  • Re: Dno Autor: ~Xyz [37.30.28.*]
    Sprzedaj i nie męcz się!
  • Re: Dno Autor: libra314 [188.147.37.*]
    Żeby sprzedać to trzeba mieć co. Raczej próbuje kupić tylko chętnych na sprzedaż nie ma.
  • Re: Dno Autor: ~Robek [5.173.176.*]
    Kolega ma rację, giełda nie dla ciebie.A tak na poważnie to wielu marcowych dostało szkołę życia.mysleli że giełda to bankomat,wciskasz i wyjmujesz kasę.Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Dno Autor: ~Sheep [188.146.99.*]
    Ty Robek z ty jestes ten Robek co siedzi na bl... ,me..?
  • Re: Dno Autor: ~Robek [5.173.169.*]
    A IP to samo,bo innego nie używam.
  • Re: Dno Autor: ~filippo [85.221.143.*]
    Nie wiem jak długo "bawisz" się na giełdzie, ale widzę, że nie znasz znaczenia słowa "inwestowanie". Jeśli oczekujesz natychmiastowych efektów to polecam ofertę któregoś z bukmacherów. Ewentualnie wizyta w kasynie będzie dobrą alternatywą.
    Forum bankiera to jest specyficzne miejsce, ja wiem, ale od kilku miesięcy obserwuję wszędzie wysyp płaczków i frustratów, którzy wpakowali na górce swoje całe oszczędności i teraz płaczą, że są pod kreską albo że kurs nie rośnie, bo przecież na forum pisali, że będzie rósł... Masakra.
  • Re: Dno Autor: ~Sheep [188.146.99.*]
    Bo nie przyszlo im do głowy że w dluzszym okresie.Przejada się na jakimś 2 dniowym hiciorze to może docenią stabilizację
    Ja mogę zbierać jeszcze trochę
[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.