Gierka od niewielkiego studia, trailer jeszcze świeży:
https://www.youtube.com/watch?v=Gz7LfKNUxcQ
Wygląda lepiej niz GU za miliony.
Powoli należy zastanawiać się czy prezes jest nieudolny czy może mamy do czynienia z wyprowadzaniem kasy ze spółki. Nie wierzę, że prezes nie ma oczu i nie widział na co wydaje pieniądze i ile.
Nie rozumiem jednej rzeczy, skoro jest tak źle, nieudolnie, be fuj itd itp to po co tutaj jesteś, dobry Samarytanin? Prorok? Czy zwykły troleusz może zmień nick na ból, szok i niedowierzanie
1234 a na czym teraz siedzisz jeśli wolno spytać? Co jak co ale ładnie Varsav wyczułeś w grudniu jakoś?. Kiedyś Ci F51 rekomendowałem ale tam nie wiadomo nadal w jakim kierunku to sie posunie. Ja obecnie większość CRJ, ładnie kupione że tak powiem:) Pozdrawiam
O CRJ przypomniałem sobie za późno, już po locie w kosmos więc nie ryzykowałem. Może Ovid jak jeszcze trochę spadnie i o ile spadnie. Ovid to zresztą trochę produkt varsavopodobny.
Mam jakieś swoje typy z nadchodzących debiutów, ale to nie jest rozmowa na forum.
Wypowiedź w stylu wiem ale nie powiem. Powiedz to może zweryfikujemy, a nie po fakcie będziesz pisał, że kupiłeś coś tanio i sprzedałeś drogo. Z tymi dobrymi samarytanami to jakas plaga na forach spółek.