CZy w mądrych książkach z których można zapoznac się ze świecami, zamkami i spodkami, jest przykład tak wspaniałego trójkąta jak ten nasz dzisiejszy? Cóż on oznacza?
Dnia 2020-10-01 o godz. 16:58 ~Sheep napisał(a): > CZy w mądrych książkach z których można zapoznac się ze świecami, zamkami i spodkami, jest przykład tak wspaniałego trójkąta jak ten nasz dzisiejszy? > Cóż on oznacza?
Cytując Charlie'go Simmsa można by powiedzieć, że mógł to być każdy uczeń Baird School!
Pozdrawiam wszystkich!
P.S. Szkoda, że Firma nie zajęła stanowiska wobec tak kuriozalnego przebiegu postępowania. Naoglądaliśmy się amerykańskich filmów, to teraz możemy rzucać pustymi butelkami w koła przejeżdżających samochodów.
Tak naprawdę to nie wiemy czy to trójkąt. Być może jest to jakaś inna bryła, a to co postrzegamy to tylko jej fragment? Tym nie mniej Tak, możesz być czeci, z szansa że bedzie czarty, pioty, i usty, itd
Od jakiegoś czasu co róż to stwierdzam że efekt Covid jest jeszcze jeden... Cokolwiek zrobię czy napiszę kojarzy się to wszystkim jednoznacznie. Może tak było zawsze ale nie zwracałam na to uwagi.? Tak czy siak czy na mnie czy na Was, ale Covid działa właśnie w ten sposób. Się kojarzy.
Jużes barnaku tu przylazl?
Wiem.Jestem piekna, madra,zabawna inteligentna,sexi i.. Do tego nie trzeba mnie utrzymywać i raczej nikt sie ze mna nie nudzi... No ale Ty to już wyjatkowo napalony na mnie jesteś. Aż się zastanawiam czy może w realu ja cię znam? Kosza dostałeś? Moze Ty poprostu boisz się zapytać? Ja wiem że faceci to tchórze. Tak jak kobitki. A u mnie w tych sprawach to prosto z mostu najlepiej. .. Nie do konca też rozumiem to sciganie mnie... Zakochany? Moze tak latwiej ci konia walić?
Ad PS. Myśle że stanowisko będzie opublikowane jedynie w sytuacji koniecznej. To, że forum wie iż może być coś nie tak z przetargiem jest i przecież nieformalne. Zapewne Zarząd InteliWise stara się rozwikłać problem bez zbędnego zamieszania. Mają na to conajmniej 7 a może 14 dni. Myślę że poinformują nas o wszystkim wtedy gdy znany będzie rezultat ich działań, lub gdy co innego sprawi iż będzie to konieczne. Nie ma się co burzyć na brak reakcji w tej chwili.Tak myślę.
Ad "Cytując Charlie'go Simmsa można by powiedzieć, że mógł to być każdy uczeń Baird School!" - Wzorem Zarządu InteliWise nie zajmuję na razie stanowiska. Muszę zapoznać się z tematem. Tymczasem przyjmuję tej komentarz to jako coś neutralnie-pozytywnego.
A ty coś czy kogoś masz na myśli?
Używanie sformuowania czy skrótu LGBT zostało wypaczone przez takie typy jak ty.
Coś mi twoja gadka znaną mi postacią zalatuje. Inne forum, to brak odwagi by się podpisać czy prawnicy nastraszyli?
Już wiem że to ty i wszystko jasne.
Brak kultury którą się obnosisz też typowy. Nie uczyli ani w szkole ani w domu, że na pytania należy odpowiadać? Więc przeanalizuj we własnym sumieniu: nienawiść to czy kochanie? Znajdź se kogoś do tego grzmocenia albo urządzenie jakieś kup. Odprężysz się trochę to i na różne sprawy inaczej spojrzysz.
Już nawet podświadomość ci ten róż podpowiada.
Z całego serca życzę ci dużo szczęścia, miłości i SWOJEGO życia.
Każdy jest panem swojego losu. Tak powiedział ktoś mądry. Ja twojego życia ci nie wypełnię. Nie łódź się. To co odczuwasz to pozory.
Ps. Jak się wstydzisz to zakupy można zrobić przez internet. Miłej zabawy w niemoim towarzystwie.
Przemyśl te „nie łódź się” nauczycielu...
Zbytnio dałeś się ponieść fantazjom. Nie jesteś w moim typie, może w Tajlandii kogoś znajdziesz, jak się dobrze zmalujesz
Zeżre cię to. Mówiłam. A ty nie słuchasz, bo gdzie by...
Ale powtórzę w nadziei że gdzieś ci się to zakoduje.: Ta nienawiść cię zeżre i skończysz jako stara wyśmiewana przez wszystkich baba. Taka z tych, co im się śpiew ptaków i śmiech dzieci nie podoba bo ja rano budzi. Synowie też cię znienawidzą. Nie ma innej możliwości. Przesiąkną uczuciami które je otaczają i będą je powielać. Ty ich nauczysz nienawiści do siebie.
Masz jeszcze szansę zawrócić.
Droga w górę i droga w dół jest jedna
I pamiętaj